Temas

FELICITAT

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Allò més complicat, pot acabar éssent el més simple

Avui ha vingut a berenar al programa una dona que és coach i que ens ha presentat la tercera part d'una trilogia que ha elaborat amb consells per gaudir de la vida amb plenitud. Es diu Olga Fernández i ens ha desgranat el seu manual 'Vivir mola'.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Creure en un mateix és essencial per aconseguir ser feliç

Aquesta tarda ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor Curro Cañete, que ens ha presentat el seu nou llibre 'El poder de confiar en ti' (Planeta). Una obra en la que ens dona consells per aconseguir creure en el poder que hi ha dins de nosaltres mateixos i així poder aconseguir una vida més feliç.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'actitud és essencial per afrontar el càncer

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola la Cristina Inés, una dona que ha superat un càncer de mama i a la que aquesta malaltia li va prendre la seva filla. La seva història de superació es plasma al llibre 'Felicidad... cargando' (Alienta Editorial), on dona les claus per aprendre a viure cada moment de la vida i a buscar la felicitat cada dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Donar gràcies a la vida ens aporta un 25% més de felicitat

Pepe Monserrate ha vingut a presentar a La Brúixola el seu manual 'Elévate' (Planeta) amb el que pretén que tothom aconsegueixi trobar la fórmula per a la felicitat i pau interiors. Assegura que donant gràcies a les coses bones de la vida, ja tenim molt guanyat. La resta, consistirà en un treball personal diari, però que ens pot portar grans resultats.

LA GRAN BRÚIXOLA

El Nadal d'ara ja no és com els d'abans

Les dates nadalenques són un moment complicat per a molta gent gran de Catalunya. Per a moltes persones és un moment en el que la solitud es fa encara més notable. Per això, des d'Amics de la Gent Gran es proposen canviar aquestes vides. N'hem parlat amb el seu president, l'Albert Quílez.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Es pot ser feliç a la feina? El coach Julio Rosales ens explica com.

Sovint tenim una relació amor-odi amb la nostra feina. Sabem que la necessitem per viure però ens passem la setmana esperant que arribi el divendres. El coach Julio Rosales conversa amb la Mònica Günther sobre com podem aconseguir ser més feliços a la nostra feina per evitar l’estrès i gaudir del dia a dia.