Temas

empresa familiar

Reconocimiento

Grupo Integra, empresa familiar pionera en el sector tecnológico en Aragón

El papel de las empresas familiares en Aragón es muy importante, no en vano, casi el 90% de las empresas aragonesas son familiares y muchas son referentes en varios sectores, desde la industria hasta el transporte o la tecnología. Portavet y Grupo Integra han sido los galardonados este año con el Premio Empresas Familiares.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Marc Banzo, cap de màrqueting de Hubelsa, empresa familiar lleidatana dedicada a la fabricació de cuines, que celebra els 40 anys. Seguim coneixen l'activitat que es desenvolupa als centres cívics de Lleida parlant amb la regidora de Participació Ciutadana a la Paeria Marta Gispert i parlem de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

'L'auca del Sr. Garcia' arriba a les cuines lleidatanes adaptada al s.XXI

L'empresa familiar lleidatana dedicada a la fabricació de cuines, Hubelsa, celebra el 40è aniversari i ho fa amb una campanya que suposa una aposta per a la creativitat, la innovació i el talent local. A La Ciutat Lleida, en parlem amb el seu cap de màrqueting, Marc Banzo, que ens explica com va sorgir i en què consisteix el projecte de "L'auca del Sr. Garcia", unes il·lustracions en format vinyeta que tenia el seu avi i que recentment va retrobar i que amb un equip multidisciplinar ha redissenyat adaptant-la als nous temps.