Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

el berenar

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Amaia Salazar torna a aparèixer a la vida de Dolores Redondo

  Avui ha vingut a berenar al programa l’escriptora Dolores Redondo, que ens porta, de nou, al seu personatge més estimat i també reconegut pels seus seguidors. Rescata Amaia Salazar per a la seva nova novel•la ‘La cara norte del corazón’ (Destino). La protagonista de la trilogia de El Baztán ens porta ara als Estats Units. Concretament, a Nova Orleans.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  'El Drogas': Escoltar i abraçar són coses senzilles que poden salvar persones

  Avui hem berenat amb Enrique Villarreal 'El Drogas', ex-integrant de la banda de rock 'Barricada', que ara ens presenta el seu darrer treball en solitari. Ell ens ha explicat la seva història personal, la seva relació amb les drogues i com en va sortir i també com crea la seva pròpia música fora del grup que el va portar a la fama. És un paio tranquil, que viu a Pamplona i que adora la seva companya, la Mamen.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Catalunya està plena de bona gent amb històries per explicar

  En Quim Masferrer està instal·lat fins al desembre al Club Capitol de Barcelona. Allà es pot veure 'Bona gent', un espectacle que ell dedica al públic, al que fa un homenatge. Són precisament els espectadors els que acaben configurant cada dia l'obra de teatre, que no deixa de ser un exercici diari d'improvisació. En Quim Masferrer ens ha explicat anècdotes de tot tipus sobre la gent de Catalunya, a la que coneix bé.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Que mai no ens faltin els contes de fades!

  Avui ha vingut a berenar a #LaBrúixola un jove escriptor que celebra 10 anys des que va veure la llum la seva primera gran obra. Es titula 'Cuentos de Bereth' (Penguin Random House) i és de Javier Ruescas, que reedita la seva obra i ho ve a celebrar a la ràdio. Amb ell hem parlat dels contes de fades, del Peter Pan que tenim tots i totes dins i de la salut de la literatura.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Es pot parlar de sexe sense tabús, amb humor i sent didàctica

  La persona que ens ha visitat per a berenar és la primera miss que visita el programa. Es diu Pilar Ordóñez, és actriu, i ella mateixa s'ha imposat la corona de 'Miss Tuper Sex'. Ho ha fet després de fer una recerca rigurosa envoltada d'experts que l'han acabat portant a escriure un assaig i també el monòleg corresponent, que representa al teatre fins a final de novembre.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Hi ha qui pot confirmar que els àngels de la guarda, existeixen

  Avui hem berenat amb Javier Pérez Campos, que és un col·lega periodista que ens ha portat el seu llibre 'Los Guardianes' (Planeta). En Javier ha seguit de prop el fenomen de les aparicions que salven vides. El resultat és un relat en el qual l'autor recorre el temps i l'espai per conèixer als protagonistes d'aquests fenòmens. Ha hagut de viatjar fins a Nova York per trobar un home que va aconseguir sortir de la runa de les Torres Bessones... gràcies a una aparició.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Catalunya sona a Cuba amb la veu de Gema 4

  Avui hem berenat amb quatre dones que porten el so del Carib a Catalunya des de fa 25 anys. Són la Michèle, la Laura, l'Odette i la Tula, que configuren el quartet vocal Gema 4. Un conjunt que celebra aquest quart de segle sobre els escenaris amb el nou disc 'Veinticinco'. Avui ens l'han presentat al programa i ens han posat un berenar cubà i israelià sobre la taula.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Sí, es pot ser emprenedor a partir dels 50

  Avui hem berenat amb dos homes magnífics. Són en Santiago Requejo, director de cinema, i en Carlos Iglesias, actor. El primer ha dirigit i el segon ha protagonitzat la pel·lícula 'Abuelos', que s'estrena aquest 11 d'octubre a les sales de cinema. És un film que serveix per posar en valor les persones que a partir dels 50 anys són expulsades del mercat laboral.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  L'amor, la comprensió i el suport són la base en una casa amb adolescents

  Avui hem berenat amb l'Eva Bach, que juntament amb la Montse Jiménez ha escrit el llibre 'Mares i pares influencers, 50 eines per entendre i acompanyar adolescents d'avui' (Rosa dels vents). Hem sabut com conviure amb els joves de la família i com ajudar-los a créixer per encaminar-nos cap al futur com a adults. Els pares d'avui en dia s'han hagut d'actualitzar per saber que moltes de les coses, passen per la xarxa Internet.