Temas

Diana Navarro

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/02/2020

Avui ha vingut a berenar al programa la Lorena Franco, que és una escriptora d'èxit gràcies a Amazon a la que ara s'ha emportat Planeta per a editar-li novel·les com per exemple 'El último verano de Silvia Blanch', un thriller molt potent. Hem parlat dels divorcis més sonats de la història. I hem explicat en directe la cancel·lació del MWC 2020 buscant-hi, a més, les primeres reaccions. En Lluís Soler ha rematat el programa amb bona música.

HABLA, PUEBLO, HABLA

La copla, la Piquer i el seu bagul

Avui ens hem posat copleros! Per què? Doncs perquè la Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha glossat la figura de Concha Piquer en el seu espai de la càpsula del temps. Amb tot, hem demanat a les persones que ens escolten que ens expliquin quina és la seva copla preferida. I ens ho han explicat i... ens ho han cantat!

Con Dámaris Ojeda

Un viaje `Inesperado´ con Diana Navarro - "MÁS DE UNO CARTAGENA" 13/12/19

Diana Navarro, nos propone un viaje "Inesperado", once destinos por descubrir. Un disco donde fusiona copla, flamenco, zarzuela, pop sinfónico o música electrónica, incluso se atreve con el trap, y su particular homenaje que rinde a uno de sus ídolos, Marifé de Triana en "Encrucijada". En "MÁS DE UNO CARTAGENA", nos adentramos en su disco, con una voz que traspasa el alma con cada nota y con cada palabra. Este sábado a las 21.30 hrs, en el Nuevo Teatro Circo de Cartagena.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/11/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres la cantant malaguenya Diana Navarro, que presenta nou disc. Es titula 'Inesperado'. I ho és, perquè porta copla 'trap'. A més, la Georgina Boixereu ens ha relatat com han estat aquests primers 29 anys de vida d'Onda Cero, que avui estem d'aniversari. I la Maria Castanyer ens ha acostat una proposta per a la gent gran que fa l'Orfeó Gracienc, a Barcelona. Ho hem completat tot amb l'actualitat del dia de la mà de la Laura Pons i en José Agustín Gómez.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Diana Navarro ens porta una copla trap inesperada

L'artista malaguenya ha estat berenant avui amb Robert Calvo. Ens ha presentat el seu nou disc 'Inesperado' i ens ha explicat com l'ha fet. En aquest treball hi ha tot tipus d'estils, amb la millor versió de la Navarro. Aquest treball, diu ella, ens porta la sanació del tema 'Sola', amb el qual la vam conèixer musicalment al 2005.

Diana Navarro nos presenta "Inesperado"

La cantante malagueña ofrecerá un Show Case en Sala Queen

La cantante y compositora Diana Navarro nos ha presentado en Más de Uno Granada su último trabajo discográfico, "Inesperado". La artista malagueña sigue fusionando Copla, Flamenco y Zarzuela con estilos tan dispares como el Pop Sinfónico o la Electrónica. El próximo domingo 24 firmará discos a sus seguidores y ofrecerá un Show Case en Sala Queen de Granada. La entrada será gratuita hasta completar aforo.

Con Isabel Naranjo

Más de Uno Málaga 12/11/2019

Podcast de Más de Uno Málaga. La obesidad y la diabetes, argumentos del programa de hoy en el que también hemos hablado con la cantante malagueña Diana Navarro.