Temas

Cuina japonesa

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Kotatsu, el remei japonès contra el fred.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer el Kotatsu, el millor remei a les cases nipones per combatre el fred en família. Encara no saps què és? Doncs estigues atent al Takeshi, que en porta tot els detalls.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Sake: arròs, aigua i un ingredient secret.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer el Sake, des de la seva creació fins a la degustació. Takeshi Hirano de l’Espai Wabi Sabi et desvetllarà l’ingredient secret per a crear aquest beuratge japonès. Estigueu atents!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra