Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Cristina Verdón

Cristina Verdón

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 31/05/2019

  Avui hem explicat que la Generalitat endurirà les mesures anti-tabac i prohibirà fumar als cotxes. Hem preguntat a l'audiència què n'opina. Hem berenat amb Víctor Martín Font, un home que va fugir de la ciutat al món rural. Ara presenta el llibre 'Desconéctate y vive'. Amb la Cristina Verdón hem repassat les cites musicals del cap de setmana i hem entregat els premis als millors WhatsApps dels darrers dies. Marc Navarro ens ha portat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 30/05/2019

  Avui hem recordat els 'TBO', amb motiu de la mort del dibuixant d'aquests còmics Josep Maria Blanco, aquest dijous als 92 anys. Hem berenat amb l'escriptora Ángela Becerra, que ens ha presentat el seu llibre 'Algún día, hoy'. La Mònica Günther ens ha transportat a Itàlia des del seu 'Dijous,paella'. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, que hem completat amb el debat polític dels dijous.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 29/05/2019

  Avui hem berenat amb el periodista i nutricionista Álvaro Vargas, que ens ha presentat el seu nou llibre 'Vegesanísimo', una petita enciclopèdia sobre el món vegà i vegetarià. A més, hem rebut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens ha portat com sempre les històries al voltant de la tecnologia, aquesta vegada amb apps per aconseguir relaxar-nos de l'estrès diari. Hem parlat de l'accidentalitat de les motocicletes amb el Servei Català de Trànsit. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, fixant-nos en els moviments polítics després de les eleccions del 26 de maig.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/05/2019

  Avui hem explicat que l'OMS reconeixerà la síndrome del treballador cremat com a malaltia en la seva propera classificació. L'audiència ens ha explicat com allibera les tensions del dia a dia a la feina. I hem berenat amb Sílvia Melero, companya periodista que ha elaborat el manual 'Luto en colores'. En Miguel Cáceres ens ha portat històries de la gent gran a Palamós. I amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/05/2019

  Avui hem dedicat el programa al fotoperiodisme. Per això hem convidat a Sílvia Omedes. Ella és la dona encarregada de portar a Barcelona, a través de la Fundació Photographic Social Vision, la mostra World Press Photo. També hem preguntat a l'audiència per les imatges que més recorden. Hem parlat de teatre amb la Cristina Verdón i al tram informatiu hem explicat totes les reaccions del dia després de les eleccions municipals i europees. Hem entrevistat a l'home que es convertirà en Paer en Cap de Lleida, Miquel Pueyo; i al candidat a la reelecció a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/03/2019

  Avui hem parlat de les dietes 'detox' i hem preguntat a les persones que ens escolten si ja han començat l'anomenada 'operació bikini'. A més, hem berenat amb el periodista i escriptor Rafel Nadal, que ens ha presentat el seu llibre 'El fill de l'Italià'. Hem abordat com el sistema educatiu hauria d'impartir la igualitat de gènere com a matèria obligatòria. I hem parlat de la gent gran amb en Miguel Cáceres.