Temas

CONSORCI ZONA FRANCA

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Somriures Valents

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb l’associació Somriures Valents.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Limfacall

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb l’associació Limfacall.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – ATRA

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb el Grup ATRA.

Reconeixement Ciutat Solidària 2020

Zona Franca Barcelona i Onda Cero Catalunya reconeixen la tasca d'Acció Solidària contra l'Atur i Ajudam Predegent

L’emissora Onda Cero, que enguany fa 30 anys, ha celebrat avui la vuitena edició del Ciutat Solidària amb el patrocini del Consorci de la Zona Franca de Barcelona en reconeixement a la feina de les entitats socials. Acció solidària contra l’atur ha obtingut enguany aquest reconeixement i un xec de 3.000 euros, pel seu compromís en la reinserció laboral en l’actual context de crisi derivada de la covid19. Ajudam Predegent ha estat reconeguda amb l’accèssit i ha rebut una litografia i una campanya de comunicació per la seva tasca a favor d’un envelliment digne de la gent gran, un dels col•lectius que més ha patit amb la pandèmia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La immobiliària de les persones sense recursos

El dret a l’habitatge digne és un dret que haurien de poder garantir els governs i les administracions de tots els països però la realitat és que això no és així. A l’espai Ciutat Solidària que es fa setmanalment a La Ciutat de Mònica Günther amb la col·laboració del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, avui hem conegut una entitat que porta anys lluitant per tal que el dret a l’habitatge digne sigui una realitat per a tothom: la Fundació Mambré.