Temas

Consorci de la Zona Franca

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

Tertulia de la mà del Consorci de la Zona Franca de Barcelona

Per parlar sobre el sector logístic industrial, la igualtat de gènere, el paper de la dona, els nous processos o l’evolució del sector... Avui al Lideratges parlem amb: Silvia Solanellas, consultora estratègica a Barcelona Centre Logístic. Ingrid Buera, directora màrqueting y relacions institucionals a Mercabarna. Mónica Jiménez, directora general de TM2.

SIL

Pere Navarro: "Si la logística s'atura, s'atura el món"

El SIL fa 25 anys en una edició marcada per la reinvenció tecnològica i l'aposta per la sostenibilitat de la logística. El repartiment urbà amb bicicleta, les taquilles intel·ligents i els robots d'emmagatzematge són algunes de les novetats

CIUTAT SOLIDÀRIA, ZONA FRANCA BARCELONA

ArtePaliativo, com l'art ajuda en el procés d'una malaltia avançada

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb la Fundació ArtePaliativo. L'entitat té com objectiu acompanyar les persones que pateixen una malaltia avançada a través de l'expressió artística.

IX Premi Ciutat Solidària

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Onda Cero reconeixen la tasca d'AADAS i de la Fundació PaliaClínic

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Onda Cero han celebrat aquest migdia el lliurament del reconeixement "Ciutat Solidària" 2021 a l'Hotel Espanya de Barcelona, per donar suport a ONG i entitats socials sense ànim de lucre dels àmbits de la solidaritat, la salut, la infància, l'educació o la reinserció social. L'Associació d'assistència a dones agredides sexualment (AADAS) ha rebut el reconeixement, mentre que l'accèssit ha estat per a la Fundació PaliaClínic.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Mujeres Pa’lante

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelonaavui hem parlat amb l’associació Mujeres Pa'lante.

BARCELONA WAW

Barcelona acull la Women Acceleration Week

Barcelona acull aquesta setmana la primera edició de la Women Acceleration Week (Barcelona WAW), un projecte impulsat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona que té per objectiu crear un espai de reflexió i d'acció per avançar en l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 5 (ODS), que persegueix la igualtat de gènere.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Fundació Kàlida

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb la Fundació Kàlida.

El guardó reconeix la tasca d'una de les més de 40 entitats que han passat per "La Ciutat"

Onda Cero Catalunya i Zona Franca Barcelona lliuren aquest migdia el VIII Reconeixement "Ciutat Solidària"

L’emissora Onda Cero Catalunya, que enguany celebra 30 anys, i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona atorgaran avui el Reconeixement Ciutat Solidària a la tasca de les ONG i les entitats socials sense ànim de lucre que treballen en els àmbits de la solidaritat, la salut, la infància, l’educació o la reinserció sòcio-laboral. El reconeixement sortirà de les més de quaranta entitats que han participat durant aquesta temporada al programa d’Onda Cero ‘La Ciutat’ dins l’espai setmanal Ciutat Solidària, que fa difusió de les seves tasques i que s’emet cada dimecres a les 13h amb el patrocini del CZFB.