Temas

Consorci de la Zona Franca

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària

A l'espai Ciutat Solidària, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca, avui hem parlat amb PICMA, que dona suport a pacients oncològics amb diferents serveis gratuïts

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – REIR

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb REIR, Recursos Educatius per la Infància en Risc.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Associació Alba

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb l'Associació Alba, una entitat que ajuda a la prevenció, el tractament i la reinserció de les persones drogodependents o amb el VIH.

LA CIUTAT, AMB MARÍA GÓMEZ

Ciutat solidària – Fundació Aroa

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Fundació Aroa, una entitat que treballa per fer efectiu el dret humà a la salut.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Valentes i acompanyades

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Valentes i acompanyades, una entitat que lluita per prevenir els matrimonis forçats a Catalunya.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – De Veí a Veí

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb De Veí a Veí, una entitat d’ajuda veïnal del barri de Sant Antoni de Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Radio Nikosia

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Radio Nikosia, un projecte radiofònic realitzat per persones amb trastorns mentals.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Espigoladors

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Espigoladors, una entitat que treballa amb un triple objectiu: reduir el malbaratament alimentari, garantir una alimentació saludable i donar feina i recursos a persones en risc d’exclusió.