Temas

Consorci de la Zona Franca

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Valentes i acompanyades

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Valentes i acompanyades, una entitat que lluita per prevenir els matrimonis forçats a Catalunya.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – De Veí a Veí

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb De Veí a Veí, una entitat d’ajuda veïnal del barri de Sant Antoni de Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Radio Nikosia

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Radio Nikosia, un projecte radiofònic realitzat per persones amb trastorns mentals.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Espigoladors

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Espigoladors, una entitat que treballa amb un triple objectiu: reduir el malbaratament alimentari, garantir una alimentació saludable i donar feina i recursos a persones en risc d’exclusió.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – B1+B2+B3

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb l’associació de discapacitat visual de Catalunya B1+B2+B3.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Esquitx

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Esquitx, una entiatat que ajuda a l’educació dels joves dels barris de La Ribera i Santa Caterina de Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Apquira

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Apquira, per saber com estan vivint el confinament les persones amb Sensibilitat Química Múltiple.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Emilia

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb la fundació Emilia, per saber com estan vivint el confinament les persones amb problemes de salut mental.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Fundació Rauxa

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb la fundació Rauxa, que treballa amb toxicòmans sense llar.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Projecte dels Noms-Hispanosida

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb l’entitat Projecte dels Noms-Hispanosida, que ha posat en marxa un estudi per descobrir si la pastilla preventiva del VIH també pot evitar el contagi del coronavirus o mitigar-ne els seus efectes.