Temas

Comissió bilateral

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/08/2018

Després de la comissió bilateral d’ahir, el diàleg entre la Generalitat i l’Estat continuarà en els propers mesos a través de reunions sectorials. La Policia Nacional ha detingut una persona per la protesta dels CDRs contra el jutge Pablo Llarena quan sortia de sopar en un restaurant a Mont-ras, Girona. I l’endemà de la desconvocatòria de la vaga de taxis, ara el sector demana disculpes per les formes i els danys col•laterals de la vaga.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 01/08/2018

Expliquem amb quines propostes arriben l’Estat i la Generalitat a la primera reunió de la Comissió Bilateral que se celebra avui després de 7 anys. A Lleida, la notícia l’ha donat Àngel Ros, que deixarà l’alcaldia després de 14 anys per a ser ambaixador a Andorra. I podríem estar davant l’últim dia de la vaga dels taxistes, que celebraran una assemblea per a decidir què fan un cop acabi la Conferència Nacional del Transport.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 31/07/2018

Els taxistes seguiran paralitzant el centre de Barcelona com a mínim fins demà. El govern català prepara la reunió de la comissió bilateral i diu ara que no exigirà una resposta sobre l'exercici de l'autodeterminació o la situació dels presos. Expliquem també que al Parlament, els partits de l’oposició han acusat la Mesa del Parlament de saltar-se el reglament per vetar la comissió d’investigació sobre espionatge a polítics i periodistes per part del govern català.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/2018

La vaga dels taxistes segueix paralitzant Barcelona a l’espera del resultat de la reunió entre el Ministeri Foment i els representants dels taxistes. I el govern català prepara la reunió de la comissió bilateral que s’ha de celebrar aquest dimecres. Els independentistes continuen recordant a Pedro Sánchez que esperen moviments per part seva si vol seguir conservant el seu suport al Congrés.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/07/2018

La Comissió bilateral Estat-Generalitat es reactivarà aquest juliol. Pendents també del trasllat dels últims polítics presos a Catalunya. I també hem explicat que patronals i sindicats han tancat un acord de negociació col·lectiva a Catalunya.