Temas

civisme

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

MÁS DE UNO VILANOVA 18/12/2018

L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú amplia el nombre d’agents de civisme al municipi, de dos a quatre persones, de cares a les festes de Nadal per sensibilitzar sobre la convivència i el respecte en l’espai públic.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 09/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat els problemes que es deriven del top manta i els llauners a la ciutat de Barcelona i a les platjes i a la ciutat de Barcelona amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, el director general del gremi de restauració de Barcelona, Roger Pallarols i el periodista d'El País Alfonso Congostrina. Ens ha visitat la cuinera i la propietaria del restaurant Semproniana, Ada Parellada i també hem parlat amb la Montse Herrera de com quins consells cal seguir quan estem de vacances amb els nostres fills.

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 19:00 03/08/2018

Avui a la tarda hem tractat la problèmatica que tenen els veïns de la Barceloneta amb els turistes i les seves conductes incíviques. Ho hem parlat amb la vicepresidenta de l'associació de veïns de la Barceloneta, Carme Piera i amb el President de la Confederació d'associacions veïnals de Catalunya, Jordi Giró

EL PROGRAMA DE L'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 19:00 03/08/2018

En l'edició de tarda del “Fem l'agost” hem parlat amb la vicepresidenta de l'associació de veïns de la Barceloneta, Carme Piera i amb el President de la Confederació d'associacions veïnals de Catalunya, Jordi Giró per abordar els problemes de civisme que estàn tenint a la Barceloneta amb els turistes. També hem desconnectat amb activitats anti estres com el massatge a quatre mans i els banys de bosc amb el Josep Maria Ferraz.