Temas

civisme

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Paco Cerdà, president de Turisme de Lleida, que ens parla de la campanya sobre civisme i respecte que s'ha iniciat aquest estiu al centre de Lleida per fomentar la convivència entre veïns, establiments de restauració i oci nocturn. El fotògraf Toni Prim ens parla sobre la diversitat d'oferta formativa que hi ha actualment en el cap de la imatge i el disseny. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comença la campanya per fomentar el civisme i el respecte a les zones d'oci de Lleida

La Paeria de Lleida, en col·laboració amb la Federació d'Hostaleria de Lleida i el suport de la Federació d'Associacions de Veïns, han engegat la campanya 'Gaudeix-Respecta' per fomentar el civisme i la responsabilitat de les persones que gaudeixen del seu temps de lleure en terrasses o zones d'oci. L'acció ha començat a la Zona Alta i l'entorn dels Vins i compta amb cartells, posavasos i banderoles, a més dels Agents Cívics, que faran pedagogia i informaran aquells clients de terrasses o locals d'oci que, de nit, facin soroll o mostrin conductes incíviques. A La Ciutat Lleida en parlem amb el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

MÁS DE UNO VILANOVA 18/12/2018

L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú amplia el nombre d’agents de civisme al municipi, de dos a quatre persones, de cares a les festes de Nadal per sensibilitzar sobre la convivència i el respecte en l’espai públic.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 09/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat els problemes que es deriven del top manta i els llauners a la ciutat de Barcelona i a les platjes i a la ciutat de Barcelona amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, el director general del gremi de restauració de Barcelona, Roger Pallarols i el periodista d'El País Alfonso Congostrina. Ens ha visitat la cuinera i la propietaria del restaurant Semproniana, Ada Parellada i també hem parlat amb la Montse Herrera de com quins consells cal seguir quan estem de vacances amb els nostres fills.

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 19:00 03/08/2018

Avui a la tarda hem tractat la problèmatica que tenen els veïns de la Barceloneta amb els turistes i les seves conductes incíviques. Ho hem parlat amb la vicepresidenta de l'associació de veïns de la Barceloneta, Carme Piera i amb el President de la Confederació d'associacions veïnals de Catalunya, Jordi Giró

EL PROGRAMA DE L'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 19:00 03/08/2018

En l'edició de tarda del “Fem l'agost” hem parlat amb la vicepresidenta de l'associació de veïns de la Barceloneta, Carme Piera i amb el President de la Confederació d'associacions veïnals de Catalunya, Jordi Giró per abordar els problemes de civisme que estàn tenint a la Barceloneta amb els turistes. També hem desconnectat amb activitats anti estres com el massatge a quatre mans i els banys de bosc amb el Josep Maria Ferraz.