Temas

Catalunya Acció

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 23/04/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet. María José Cayuela i Sonia Martinez ens porten la seva particular tertúlia plena d'anècdotes i de propostes per Sant Jordi. Miquel Pucurull ens explica històries d'atletes que van quedar últims en maratons olímpiques...

LA GRAN BRÚIXOLA

Passem el Nadal amb la gent gran de Catalunya

S'acosten les festes nadalenques, un moment de reunir-nos amb familiars i amics per compartir anècdotes i moments. Uns moments en què moltes persones grans se senten soles. Per això la Fundació Amics per la Gent Gran organitza dinars arreu de Catalunya per a celebrar el Nadal amb aquestes persones.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 21/08/2019

Dimecres que passa per la inseguretat i la manca de civisme que denuncien els veïns del barri de La Verneda. També parlem de la síndrome de Sanfilippo, una malaltia degenerativa que comporta la mort prematura dels qui la pateixen. Coneixem a la Belén Zafra, mare del Pol, de 16 anys, i que és un dels 200 casos que hi ha al món afectats per aquesta síndrome. A l’enquesta ciutadana, el fumar a les platges, sí o no, nou debat que ens porta el nostre company en Miguel Cáceres. Decàleg per canviar de vida, amb el Julio Rosales i acabem amb el cor congelat de la mà d’en Robert Calvo.

LES NITS D’ESTIU, A ONDA CERO CATALUNYA

La Portada 17/07/2019

Parlem de viatges amb dos dels considerats més grans viatgers de l’actualitat: Jorge Sánchez i Pamela Perrus. David Serra i Carlos Izquierdo ens porten les seves recomanacions serièfiles i literàries

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Primera tertúlia després de les eleccions per saber les prioritats dels partits polítics

Primer dijous després de les eleccions i a ‘La Ciutat’ torna la tertúlia política. Al marge de pactes, convidem a totes les forces polítiques que diumenge van obtenir representació a l’Ajuntament per parlar dels reptes d’aquesta legislatura, dels problemes que realment afecten als barcelonins. Volem saber quines són les prioritats per cadascun dels partits que ompliran el plenari municipal aquesta legislatura.

EL PROGRAMA D¨ESPORTS D´ONDA CERO CATALUNYA

Ona esportiva 01/04/2019

Al programa d' avui, amb el Josep Soldado, el Carlos Martín Río i el Jordi Montalbo, repassem la vintinovena jornada de lliga a Primera Divisió, amb anàlisis exhaustiu del derbi FCB 2 - RCDE 0 i la prèvia de la trentena, amb atenció especial als partits Villarreal-FCB; ATM-Girona; RCDE-Getafe i València-RM.

En la final de 2015 entre el Barcelona y el Athletic

La Audiencia Nacional lleva a juicio al promotor de la pitada al himno en la Copa del Rey

La Audiencia Nacional ha abierto juicio oral contra el presidente de Catalunya Acció y ex candidato a la Alcaldía de Barcelona, Santiago Espot, por haber promovido la pitada al himno español en la final de la Copa del Rey de fútbol del 30 de junio de 2015 en el Camp Nou entre el FC Barcelona y el Athletic Club.