Temas

CAP D’ANY

LA CIUTAT, AMB MARÍA GÓMEZ

Algunes de les tradicions de cap d'any arreu del món

Al programa La Ciutat fem una nova volta al món per descobrir com se celebra la nit de cap d'any en altres països i parada obligada en un dels primers en rebre el 2020, Nova Zelanda, amb la nostra companya Georgina Boixereu.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 31/12/2018

El discurs de Cap d'Any de Quim Torra ha generat tot tipus de reaccions entre els partits de la oposició que reclamen a Pedro Sánchez que actuï. Els mossos d'esquadra detenen un militar francès que pretenia entrar a La Sagrada Família amb cinc carregadors de munició. I també hem explicat que s'incrementa la seguretat i els controls de trànsit en aquesta nit de Cap d'Any.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

El menú per a una perfecta revetlla

En Lluís Soler ens proposa els grans temes musicals per amenitzar la nit de Cap d'Any, abans i després de les campanades. Amb aquestes cançons serà impossible que comencem malament el 2019. Hi apareixen Núria Feliu, Gloria Gaynor, i Ana Torroja, entre altres.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 28/12/2018

Avui ens hem escapat de La Ciutat a veure pessebres vivents, a Vila-Seca i a Castell d’Aro. L’Arnau Vila ha sortit al carrer a preguntar aquelles coses que tothom té pendents i que vol deixar enllestides abans d’acabar l’any i l’Edu Pascual ens ha proposat restaurants per anar a sopar la nit de cap d’any.