Temas

caixaforum lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest divendres arriba a Lleida el Circo de la Alegria amb el seu espectacle del Circo del Agua 2, un espectacle que no deixarà indiferent a ningú. Ens ho explica Eneko Velasco. Parlem també amb Rafael Clemente, divulgador científic que ha assessorat l’exposició que commemora l’arribada de l’home a la Lluna i que es pot visitar a CaixaForum Lleida. Espai de cuina i gastronomia amb Gabrieñ Jové i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/01/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.

Dijous

La Ciutat Lleida 03/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. "Parlem de l'exposició Experiment Any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?" amb Jordi Aloy coordinador de la mostra de CaixaForum Lleida. Consultes amb Bufet Montanya i parlem de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

Dimecres

La Ciutat Lleida 18/09/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Maribel Tost, directora de CaixaForum Lleida que ens parla de la programació d'aquesta temporada. Remeis naturals amb Albert Rami i llibres amb Marta Planes.

Dimecres 20/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de l'exposició Cinema i emocions de CaixaForum Lleida. Remeis naturals amb Albert Rami i l'escriptora Marta Planes avui ens recomana publicacions de narracions curtes.

Dijous 04/10/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Descobrim el Robert Capa més desconegut que podem veure a CaixaForum Lleida, en parlem amb la Montse Sánchez, coordinadora de l'exposició. Petits plaers amb Marta Romera i sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

Divendres

La Ciutat Lleida 12/01/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana. Entrevista amb Maribel Tost, directora de Caixaforum Lleida. Entrevista amb Jaime Cantizano i Postureig de Lleida.

Dijous

La Ciutat Lleida 05/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la nova exposició que acull Caixaforum Lleida sobre pintura flamenca i holandesa. Cuina amb Gabriel Jové i Francesc Molins i més gastronomia amb Toni Lozano.

Dijous

La Ciutat Lleida 25/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre la nova exposició de CaixaForum "My Word. Reptes per a un món millor". En parlem amb Christina Samson, responsable de la campanya de les Nacions Unides. Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega, actualitat de la tele amb Miki de Santiago i tendència en banyadors amb Jessica Sedeño.

Dijous

La Ciutat Lleida 06/04/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre el permís d'obres per construir les dues torres de la Llotja. Entrevista amb Carlos Martín, comissari de l'exposició "Gestos iconoclastes. Imatges heterodoxes" que es pot veure a CaixaForum Lleida i l'actualitat de la tele amb Miki de Santiago.