Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Bonaventura Clotet

Bonaventura Clotet

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 24/10/2019

  Avui ha visitat el programa el Dr. Bonaventura Clotet, pare de la Fundació Lluita contra la Sida. Ha berenat amb Robert Calvo, que després ha rebut a l'estudi Mònica Günther, que ha portat receptes de pizza. Amb Laura Pons ha fet el relat de les notícies del dia, que ha completat José Agustín Gómez. La Georgina Boixereu ha portat amb la seva càpsula del temps un record a Manolo Escobar. Per completar-ho tot, hi ha hagut debat amb els representants dels diferents partits polítics catalans.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  La lluita contra la Sida ha de preocupar tothom

  El doctor Bonaventura Clotet ha visitat l'estudi 1 d'Onda Cero a Les Rambles de Barcelona per a berenar amb Robert Calvo. Tots dos han conversat sobre l'estat actual del VIH a Catalunya, de la consecució de les vacunes preventiva i terapèutica en aquesta matèria i també de l'estigma que segueix present a la societat. El dia 18 de novembre se celebra la gala People In Red, que servirà per recaptar fons per a poder seguir la recerca sobre el VIH-SIDA.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 30/11/2018

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten pels llaços que uneixen Catalunya i Andalusia, amb motiu de les eleccions de diumenge al Parlamento de Andalucía, marcades pel cas català. I ha vingut a berenar amb nosaltres el doctor Bonaventura Clotet, director de l'IrsiCaixa. En Lluís Soler ens ha posat música a un programa que també ha explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  A 100 milions d'euros d'una vacuna històrica

  El doctor Bonaventura Clotet, director de l'IrsiCaixa, ha vingut a berenar al programa amb motiu del Dia Mundial contra la Sida. Ens ha explicat els avenços en la batalla contra l'epidèmia. Entre aquests, el de l'assoliment de la vacuna terapèutica, que ja s'aplica en casos concrets, i que té com a objectiu el 2020.