Temas

Atur

L'ocupació pateix un retrocès de 5 anys

L'atur puja un 28% en un any marcat per la pandèmia

Catalunya tanca l’any amb 497mil persones a l’atur, el que representa un 28% més que l’any passat. Unes dades que, a més a més, no reflexen les persones a les que s’ha aplicat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació

Dades de l'atur

L'atur puja més del 13% a Catalunya

El nombre d'aturats supera el mig milió de treballadors i Catalunya és la tercera comuinitat autònoma on més augmenta la desocupació, després d'Andalusia i Canàries.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

La Formació Professional es confirma com el millor antídot contra l'atur juvenil

Les persones graduades en cicles de formació professional a Catalunya tenen un percentatge d'atur quatre vegades inferior a la mitjana de desocupació dels joves d'entre 16 i 24 anys. Són les dades que posa de relleu el Consell de Cambres de Catalunya i que avui ens ha explicat el seu president Joan Canadell, que reclama un suport explícit a aquesta formació que tants bons resultats dona.

Dimarts

La Ciutat Lleida 03/12/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc econòmic amb les dades d'atur del mes de novembre. Parlem de com fotografiem el Nadal i com ha anat evolucionant amb el fotògraf Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové que ens dóna les claus per ser sostenibles a la cuina.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/02/19

Si rés no canvia, Esquerra i el PDECAT diran NO a la tramitació dels pressupostos de l’Estat. L’atur ha pujat a Catalunya en 5mil 500 persones durant el gener i tanca el mes amb 400mil desocupats. I també hem explicat que els Mossos d’Esquadra interroguen avui als 6 detinguts per, presumptament, haver agredit sexualment a una jove de 18 anys a Sabadell.