Temas

ARROS

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

On es menya el millor arròs d'Espanya? I de Catalunya?

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat al xef David Couñago, del restaurant MalaSangre Food & Club de Vigo (Galícia), guanyador del premi al millor arròs d'Espanya i també a Carles Soriano, finalista a Espanya i cuiner del millor arròs de Catalunya d'aquest any des del seu restaurant Solraig by Tibu-Ron de Castelldefels.

DIJOUS, PAELLA

Avui, al 'Dijous, paella'... parlem de paella!

Com a colofó de la temporada, la Mònica Günther ha fet el què teniem pendent des del setembre passat: parlar de paella en dijous, que és quan se servei aquest plat als restaurants catalans. Aquest fet, ha donat nom a aquesta secció aquesta temporada. Una temporada que rubriquem amb un home que es dedica a exportar la paella valenciana al món sencer.

DIJOUS PAELLA

L'arròs com a forma de vida

La Mònica ens ha portat al seu 'Dijous, paella' un dels mestres arrossaires de Catalunya. Es diu Xesco Bueno i regenta un restaurant a Castellbisbal que es podria anomenar la catedral de l'arròs. Ens ha fet una recepta per a un bon arròs.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar els millors arrossos de Barcelona?

Natàlia Soronellas, autora del blog Menja’t Barcelona, visita La Ciutat amb Mònica Günther per descobrir-nos els millors locals de Barcelona on degustar un bon arròs a bon preu.