Temas

aplec del caragol

FESTA AJORNADA DOS ANYS PER LA PANDÈMIA

L'Aplec del Caragol de Lleida ja té data per a l'edició de 2022

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol ha anunciat avui el retorn presencial de la festa de l'Aplec del Caragol de Lleida, per començar a activar l’organització de la festa i d'aquesta manera colles i proveïdors ho tinguin tot a punt per a l'edició de l'any vinent.

L'APLEC DEL CARAGOL DE LLEIDA

L'Aplec es reinventa en un maig ple d'activitats i a l'espera de celebrar la gran festa gastronòmica al mes de setembre

La ciutat de Lleida suma dos anys consecutius sense celebrar l'Aplec del Caragol de Lleida, la major festa gastronòmica que es celebra a la ciutat, a causa de la pandèmia. Per mantenir viu l'Aplec i donar un cop de mà als diferents sectors que s'han vist per perjudicats per la situació sanitària, s'han programat diverses activitats durant tot el mes de maig i a l'espera de poder celebrar-ho al mes de setembre. A La Ciutat Lleida en parlem amb el president de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida, Ferran Pèrdrix.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat Lleida i comarques: cribratges a Mollerussa, suspensió oficial de l'AplecCaragol. Cursos preparatoris a l'Escola Politècnica Superior de la UdL, en parlem amb la seva directora Magda Valls. Espai de cuina amb Gabriel Jové i l'agenda cultural d'avui.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la iniciativa Pac Familia Aplec que promou la Fecoll, en parlem amb el seu president Ferran Pèrdrix. Com es viu la fotografia en confinament? Ens ho explica Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i agenda cultural online.

Divendres 31/05/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, amb el festival El Segre de Negre i l'Aplec del Caragol com a protagonistes. Llibres amb Marta Planes. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

Dimarts 28/05/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Setmana Cultural de l'Aplec del Caragol amb Francesc de Dios, de la companyia Teatre del Talión. Aprenem trucs per fer bones fotografies amb Toni Prim i tanquem el programa amb l'espai de cuina i gastronomia i la cria de caragols, amb Gabriel Jové.

Dijous

La Ciutat Lleida 24/05/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, entrevista amb Miquel Pueyo, elegit alcaldable d'ERC a les eleccions municipals de 2019 a la Paeria. Parlem de l'Aplec del Caragol amb Ferran Pèrdrix, president de la Fecoll i totes les notícies de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

Dimecres

La Ciutat Lleida 24/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del 38è Aplec del Caragol amb el vicepresident de la Fecoll Ferran Perdrix. Seguim amb recomanacions literàries de Marta Planes, els professionals de 9Grup i acabem parlant de cuina amb Gabriel Jové.