Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

aplec del caragol

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 08/09/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat Lleida i comarques: cribratges a Mollerussa, suspensió oficial de l'AplecCaragol. Cursos preparatoris a l'Escola Politècnica Superior de la UdL, en parlem amb la seva directora Magda Valls. Espai de cuina amb Gabriel Jové i l'agenda cultural d'avui.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 12/05/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la iniciativa Pac Familia Aplec que promou la Fecoll, en parlem amb el seu president Ferran Pèrdrix. Com es viu la fotografia en confinament? Ens ho explica Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i agenda cultural online.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres 31/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, amb el festival El Segre de Negre i l'Aplec del Caragol com a protagonistes. Llibres amb Marta Planes. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts 28/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Setmana Cultural de l'Aplec del Caragol amb Francesc de Dios, de la companyia Teatre del Talión. Aprenem trucs per fer bones fotografies amb Toni Prim i tanquem el programa amb l'espai de cuina i gastronomia i la cria de caragols, amb Gabriel Jové.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 24/05/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, entrevista amb Miquel Pueyo, elegit alcaldable d'ERC a les eleccions municipals de 2019 a la Paeria. Parlem de l'Aplec del Caragol amb Ferran Pèrdrix, president de la Fecoll i totes les notícies de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 24/05/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del 38è Aplec del Caragol amb el vicepresident de la Fecoll Ferran Perdrix. Seguim amb recomanacions literàries de Marta Planes, els professionals de 9Grup i acabem parlant de cuina amb Gabriel Jové.