Temas

alemanya

30/03/2019 ALEMANYA (GENTE VIAJERA CATALUNYA)

Què son les german summer cities?

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Alemanya a través de les seves german summer cities.

27/03/2019 ALEMANYA (LA BRÚIXOLA)

Gaudeix del turisme familiar a Alemanya

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Alemanya amb un assortit de propostes per al públic familiar, a La Brúixola amb Robert Calvo.

27/03/2019 ALEMANYA (LA CIUTAT)

El centenari de la Bauhaus, un motiu més per viatjar a Alemanya

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Alemanya a través de les construccions de la Bauhaus, que celebra el seu centenari enguany, a La Ciutat amb Mónica Günther.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 30/03/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, us parlem de la Japan Restaurant Week, una iniciativa per gaudir a Barcelona de la millor cuina japonesa a preu reduït. També marxarem de viatge a la República Txeca, Suïssa i Alemanya gràcies a la Setmana del Turisme d'Onda Cero Catalunya. En l'espai de gastronomia, participarem d'un intercanvi entre la cuina basca i la madrilenya en el projecte "bravas vs. pil pil".

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Els millors mercats nadalencs d'Alemanya

Carles Lamelo entrevista la responsable de l'oficina de turisme d'Alemanya, Ulrike Bohnet per parlar dels mercats nadalencs més populars d'Alemanya. Múnic, Colònia, Berlin o Núremberg son algunes de les ciutats que conéixer en aquestes dates d'Advent.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 15/12/18

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo recorrerem els mercats nadalencs d'Alemanya de la mà d'Ulrike Bohnet, passejarem per Venècia coneixent la història d'un venecià que treballa en un hotel instal·lat en un antic palau, repassarem les novetats que prepara Pullmantur Cruceros pel 2019 des del port de Barcelona, farem d'arqueòlegs a Tarragona i els parlarem d'una nova tendència gastronòmica: els olis d'autor.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Jordi Nieva: ‘La Fiscalia podria canviar les acusacions contra els polítics empresonats’

El Catedràtic de Dret Processal de la UB considera irracional seguir mantenint l’acusació per rebel·lió contra Carles Puigdemont. Amb tot, apunta que la Fiscalia alemanya podria recórrer la decisió del tribunal d’Schleswig-Holstein sobre l’expresident. Nieva diu que Puigdemont no es pot moure d’Alemanya si vol continuar gaudint de la llibertat.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 01/06/2018

La Fiscalia Alemanya torna a demanar l’extradició de Carles Puigdemont pels delictes de rebel·lió i malversació. El President Quim Torra ha presentat una querella contra Mariano Rajoy per haver impedir el nomenament dels consellers que són a la presó o a l’estranger. I els partits independentistes celebren que la moció de censura contra Mariano Rajoy hagi tirat endavant i ja posen deures al nou president, Pedro Sanchez

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 22/05/2018

La justícia alemanya torna a rebutjar l'extradició de Puigdemont per rebel·lió després que el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena enviés més informació a la justicia alemanya que sostenia la causa de rebel·lió. Mentrestant, el president Torra manté la presa de possessió i demana a Rajoy per què no publica els nomenaments. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 22/05/2018

El jutge Pablo Llarena no permet que Josep Rull i Jordi Turull puguin assistir demà a la pressa de possessió del càrrec com a consellers. A Alemanya, la justícia ha denegat la petició de la fiscalia de tornar a empresonar Carles Puigdemont. I també hem explicat la troballa del cos d'un nadó a l'Ecoparc 2 de Montcada i Reixac.