Temas

Alan Jornet

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 30/05/2019

El Dr. Manuel Jimenez Ucero ens explica en què consisteix l'actualització de la dieta que tants quilos ha fet perdre a gent de tot el món. Amb els seus consells segur que encara estem a temps de fer l'operació bikini. Alan Jornet ens acosta a la creadora de la fundació "Pallapupes", l'Angie Rosales que ens presenta el desè aniversari del "Un dia de nassos" una activitat per tota la familia en suport d'aquesta feina tan meravellosa que fan tot fent riure i costat als qui ho passen malament.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 23/05/2019

Coneixem la vida de Bié, un dibuixant que compagina la seva vocació amb el món del taxi. Aquesta vida li ha portat a escriure còmics sobre si mateix, jocs de taula i a fer caricatures dels propis usuaris del taxi. Una vida apassionant que ens ha portat Alan Jornet. També ens visita la terapeuta familiar Clara Darder.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 09/05/2019

Carles Lamelo entrevista al professor Ignacio Morgado que acaba de publicar "Deseo y placer". Ens explicarà què porta al cervell a generar motivacions i benestar, i com aquestes condicionen les "ganes de viure" de les persones. Amb Alan Jornet sempre coneixem una persona amb una vida apassionant, en aquest cas Toni de las Heras, un mag empresari que ens explica tot el relacionat amb la contratació d'events, tota una vida a espectaculos Cortina.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 01/05/2019

Com totes les setmanes en David Morales ens acosta les accions més socials i que milloren la nostra societat avui a Julián Carrera, professor associat i investigador del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la UAB, i coordinador del projecte projecte LIFE + SAVING-E que treballen per fer depuradores autosuficients energèticament. Alan Jornet ens porta a l'estudi el Fakir Kirman, un home amb una vida apassionant amb qui podrem compartir les seves vivències i records.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 20/03/2019

Avui parlem amb Óscar González professor i autor de "Tus hijos y las nuevas tecnologías" Què cal vigilar del que miren? Quan poden començar a fer servir "pantalles"? Ens ho explica. Alan Jornet ens porta avui a Cristina Antón més coneguda com DJ Mom, tot una artista capaç de fer ballar i passar bones estones a grans i petits.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de ràdio 24/01/2019

David Cervelló entrevista a la psicòloga Sònia Cervantes autora de Intensa – Mente, un "bany de veritat" i optimisme sense caure en l'empatx o sobredosi de positivitat, tot en la justa mesura amb receptes per acostar-se a la felicitat. Alan Jornet ens porta una nova persona amb una historia interessant, en aquesta ocasió Lali Feliu, actriu i formadora en expressió per parlar en públic. La Martha González Peláez, experta en protocol ens parla de què és i com fer front a l'aborriment.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

Tenim un transport públic de qualitat?

Alan Jornet ens presenta aquesta setmana a Ricard Riol, president de la PTP Associació per a la Promoció del Transport Públic, una ONG que des de fa molts anys defensa i promou que el transport de persones i mercaderies sigui eficient, amb equitat social i protecció ambiental, entre d'altres molts aspectes.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

Nits de ràdio 17/01/2019

En Carles Lamelo entrevista les autores de "Educar es emocionar" un llibre de les coach Mª Ángeles Jové Pons y Andrea Zambrano que ens ajuda a millorar l'experiència de ser pares. Alan Jornet ens presenta aquesta setmana a Ricard Riol, president de la PTP Associació per a la Promoció del Transport Públic, una ONG que des de fa molts anys defensa i promou un transport de persones i mercaderies que sigui eficient, amb equitat social i protecció ambiental, entre d'altres molts aspectes. També parlem dels "sospirs amb xocolata", una novel·la de Encarnita González que ens parla de la gran capacitat que te la nostra ment i la gran quantitat de poder que ens pot arribar a oferir.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Parlem de com portar una vida saludable amb Míriam Fabà

Avui a la secció d'Alan Jornet parlem amb Miriam Fabà i el seu projecte "Veganeando" una proposta saludable tot partint d'uns millors hàbits en alimentació i la difusió de les alternatives veganes al consum de productes animals.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 05/12/2018

L' Oscar Gonzalez avui ens proposa dues sèries, ambdues de la factoria HBO i que presenten segona temporada, son "The deuce" i "Room 104". Avui a la secció d'Alan Jornet parlem amb Miriam Fabà i el seu projecte "Veganeando" una proposta saludable tot partint d'uns millors hàbits en alimentació i la difusió de les alternatives veganes al consum de productes animals. Maria Luisa Ferreros la nostra psicologa infantil ens parla de com fer que la llista als reis mags sigui eficient i amb consciencia per part dels petits de la casa.