Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Alan Jornet

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 09/05/2019

  Carles Lamelo entrevista al professor Ignacio Morgado que acaba de publicar "Deseo y placer". Ens explicarà què porta al cervell a generar motivacions i benestar, i com aquestes condicionen les "ganes de viure" de les persones. Amb Alan Jornet sempre coneixem una persona amb una vida apassionant, en aquest cas Toni de las Heras, un mag empresari que ens explica tot el relacionat amb la contratació d'events, tota una vida a espectaculos Cortina.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 01/05/2019

  Com totes les setmanes en David Morales ens acosta les accions més socials i que milloren la nostra societat avui a Julián Carrera, professor associat i investigador del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la UAB, i coordinador del projecte projecte LIFE + SAVING-E que treballen per fer depuradores autosuficients energèticament. Alan Jornet ens porta a l'estudi el Fakir Kirman, un home amb una vida apassionant amb qui podrem compartir les seves vivències i records.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 20/03/2019

  Avui parlem amb Óscar González professor i autor de "Tus hijos y las nuevas tecnologías" Què cal vigilar del que miren? Quan poden començar a fer servir "pantalles"? Ens ho explica. Alan Jornet ens porta avui a Cristina Antón més coneguda com DJ Mom, tot una artista capaç de fer ballar i passar bones estones a grans i petits.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de ràdio 24/01/2019

  David Cervelló entrevista a la psicòloga Sònia Cervantes autora de Intensa – Mente, un "bany de veritat" i optimisme sense caure en l'empatx o sobredosi de positivitat, tot en la justa mesura amb receptes per acostar-se a la felicitat. Alan Jornet ens porta una nova persona amb una historia interessant, en aquesta ocasió Lali Feliu, actriu i formadora en expressió per parlar en públic. La Martha González Peláez, experta en protocol ens parla de què és i com fer front a l'aborriment.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de ràdio 17/01/2019

  En Carles Lamelo entrevista les autores de "Educar es emocionar" un llibre de les coach Mª Ángeles Jové Pons y Andrea Zambrano que ens ajuda a millorar l'experiència de ser pares. Alan Jornet ens presenta aquesta setmana a Ricard Riol, president de la PTP Associació per a la Promoció del Transport Públic, una ONG que des de fa molts anys defensa i promou un transport de persones i mercaderies que sigui eficient, amb equitat social i protecció ambiental, entre d'altres molts aspectes. També parlem dels "sospirs amb xocolata", una novel·la de Encarnita González que ens parla de la gran capacitat que te la nostra ment i la gran quantitat de poder que ens pot arribar a oferir.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 05/12/2018

  L' Oscar Gonzalez avui ens proposa dues sèries, ambdues de la factoria HBO i que presenten segona temporada, son "The deuce" i "Room 104". Avui a la secció d'Alan Jornet parlem amb Miriam Fabà i el seu projecte "Veganeando" una proposta saludable tot partint d'uns millors hàbits en alimentació i la difusió de les alternatives veganes al consum de productes animals. Maria Luisa Ferreros la nostra psicologa infantil ens parla de com fer que la llista als reis mags sigui eficient i amb consciencia per part dels petits de la casa.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 29/11/2018

  Parlem amb Lasse Rouhiainen, autor de "Inteligencia artificial" Un llibre que analitza 101 casos en els que la IA modificarà la nostre percepció del món, desde les feines que farà per nosaltres com les millores que suposarà pel nostre dia a dia. Amb Alan Jornet totes les setmanes coneixem algú amb una vida interessant, en aquesta ocasió és Montse Iserte, sexòloga i emprenedora del món de l'erótica.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 31/10/2018

  Jose Antonio Alcusecar y Susana Sánchez, com a psicòlegs de guardia ens parlen de què és i com treballar la confiança tant en nosaltres mateixos com en els altres. Alan Jornet ens porta un nou convidat, en aquesta ocasió l'actor Oriol Bures. David Morales ens presenta una nova acció social, en aquest cas la fundació que treballa per la cura de lenfermetat del filum. Jordi gonzalez ens parla de la importància de la vitalitat.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 10/10/2018

  L'Òscar Gonzàlez proposa noves sèries per veure a en Carles Lamelo i en David Cervelló, en concret "Succession" i "Bodyguard" serie de la BBC que ha tingut un gran èxit a Regne Unit amb unes quotes de pantalla que han estat tot un récord. A més coneixem, ens la presenta Alan Jornet, la nova iniciativa en la que está posant tota la seva energia Emma Quadrada, un projecte que porta per nom "Liternatura" una meravellosa forma d'unir Literatura i Natura amb un premi, un festival... i el que estigui per venir.