Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Alan Jornet

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 04/07/2019

  Com totes les setmanes Alan Jornet ens porta una nova història vital interessant, en aquesta ocasió la de Elena Crespi, psicòloga i terapeuta que ens parlarà del dol perinatal, ens donarà les claus per entendre la situació i les eines per superar-ho.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 06/06/2019

  Juan Haro ens parla del seu llibre "Los trucos de los ricos" en el que ens explica 92 accions a fer per tenir una millor economia, instruments que no només estan a disposició dels rics, pero que ajuden a poder fer front a qualsevol imprevist sigui quin sigui el nostre poder adquisitiu. Alan Jornet ens porta aquesta setmana un fotògraf argentí que ve al nostre país amb un forma ben original de fer reportatges per a bodes i events, en Lisandro Enrique. Amb Martha González Peláez, parlem del concepte de seguretat ciutadana.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 30/05/2019

  El Dr. Manuel Jimenez Ucero ens explica en què consisteix l'actualització de la dieta que tants quilos ha fet perdre a gent de tot el món. Amb els seus consells segur que encara estem a temps de fer l'operació bikini. Alan Jornet ens acosta a la creadora de la fundació "Pallapupes", l'Angie Rosales que ens presenta el desè aniversari del "Un dia de nassos" una activitat per tota la familia en suport d'aquesta feina tan meravellosa que fan tot fent riure i costat als qui ho passen malament.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 23/05/2019

  Coneixem la vida de Bié, un dibuixant que compagina la seva vocació amb el món del taxi. Aquesta vida li ha portat a escriure còmics sobre si mateix, jocs de taula i a fer caricatures dels propis usuaris del taxi. Una vida apassionant que ens ha portat Alan Jornet. També ens visita la terapeuta familiar Clara Darder.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 09/05/2019

  Carles Lamelo entrevista al professor Ignacio Morgado que acaba de publicar "Deseo y placer". Ens explicarà què porta al cervell a generar motivacions i benestar, i com aquestes condicionen les "ganes de viure" de les persones. Amb Alan Jornet sempre coneixem una persona amb una vida apassionant, en aquest cas Toni de las Heras, un mag empresari que ens explica tot el relacionat amb la contratació d'events, tota una vida a espectaculos Cortina.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 01/05/2019

  Com totes les setmanes en David Morales ens acosta les accions més socials i que milloren la nostra societat avui a Julián Carrera, professor associat i investigador del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la UAB, i coordinador del projecte projecte LIFE + SAVING-E que treballen per fer depuradores autosuficients energèticament. Alan Jornet ens porta a l'estudi el Fakir Kirman, un home amb una vida apassionant amb qui podrem compartir les seves vivències i records.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 20/03/2019

  Avui parlem amb Óscar González professor i autor de "Tus hijos y las nuevas tecnologías" Què cal vigilar del que miren? Quan poden començar a fer servir "pantalles"? Ens ho explica. Alan Jornet ens porta avui a Cristina Antón més coneguda com DJ Mom, tot una artista capaç de fer ballar i passar bones estones a grans i petits.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de ràdio 24/01/2019

  David Cervelló entrevista a la psicòloga Sònia Cervantes autora de Intensa – Mente, un "bany de veritat" i optimisme sense caure en l'empatx o sobredosi de positivitat, tot en la justa mesura amb receptes per acostar-se a la felicitat. Alan Jornet ens porta una nova persona amb una historia interessant, en aquesta ocasió Lali Feliu, actriu i formadora en expressió per parlar en públic. La Martha González Peláez, experta en protocol ens parla de què és i com fer front a l'aborriment.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 31/10/2018

  Jose Antonio Alcusecar y Susana Sánchez, com a psicòlegs de guardia ens parlen de què és i com treballar la confiança tant en nosaltres mateixos com en els altres. Alan Jornet ens porta un nou convidat, en aquesta ocasió l'actor Oriol Bures. David Morales ens presenta una nova acció social, en aquest cas la fundació que treballa per la cura de lenfermetat del filum. Jordi gonzalez ens parla de la importància de la vitalitat.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 10/10/2018

  L'Òscar Gonzàlez proposa noves sèries per veure a en Carles Lamelo i en David Cervelló, en concret "Succession" i "Bodyguard" serie de la BBC que ha tingut un gran èxit a Regne Unit amb unes quotes de pantalla que han estat tot un récord. A més coneixem, ens la presenta Alan Jornet, la nova iniciativa en la que está posant tota la seva energia Emma Quadrada, un projecte que porta per nom "Liternatura" una meravellosa forma d'unir Literatura i Natura amb un premi, un festival... i el que estigui per venir.