Temas

Alan Jornet

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 12/12/2019

Parlem amb Eva Moreno, sexòloga i terapeuta que ens presenta el llibre "Mi deseo depende de mi" amb el que aprendrem com millorar la sexualitat femenina. Alan Jornet ens presenta una nova professió, la d'instructora de gossos d'assistència, ho fem tot parlant amb Meritxell Arias. Marta Gonzalez Peláez experta en comunicació ens parla de l'èxit i el fracàs.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Com ser il·lustrador científic

Alan Jornet ens parla avui d'una professió molt interessant, la d'il·lustrador científic, i ho fem parlant amb en Roc Olivé.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 26/11/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de "The mandalorian" serie ambientada en l'univers "Star Wars" i que encara no es pot veure a casa nostra. Alan Jornet ens presenta avui una professió molt interessant, la d'il·lustrador científic, i ho fem parlant amb en Roc Olivé. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Com ser intèrpret de signes.

Alan Jornet avui ens presenta la Brisa Nebot intèrpret de signes. Ens explicarà les característiques de la seva feina, on es pot estudiar i anècdotes de la seva professió.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Com és el dia a dia de la professió de... Guia turístic?

Totes les setmanes Alan Jornet es proposa canviar de professió, en aquest cas vol ser guia turístic i ho fa de la ma de Jofre Pons i Casanovas, guia oficial que ens explica tot el que cal saber per dedicar-se a aquesta professió tan singular.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 17/10/2019

La nostra sexòloga i experta en terapia de parella Noemí Pérez ens parla de com cada membre de la parella reacciona davant un mateix estímul i com això ens afecta en el nostre dia a dia. Totes les setmanes Alan Jornet es proposa canviar de professió, en aquest cas vol ser guia turístic i ho fa de la ma de Jofre Pons i Casanovas, guia oficial, que ens explica tot el que cal saber per dedicar-se a aquesta professió tan singular. Angélica Triana ens segueix donant consells per posar-nos en forma.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 10/10/2019

Ens visita Jorge Gamero, autor de "Tòquio al cor" una novel·la per a joves, i no tan joves, que ens explica les vivències d'un jove atleta que vol ser olímpic en la prova de marató. Parlem amb l'autor del camí cap a fer realitat els somnis, dels valors positius que té l'esport, els dubtes, els reptes, les dificultats i les vivències que porten al protagonista de l'adolescència a la joventut i maduresa física i emocional. Angélica Triana comença un repte pels oients de fer que tinguin una vida més saludable. David Morales ens parla del pàrkinson amb el Dr. Salvador Ventura, investigador de l'Institut de Biotecnologia i Biomedicina i del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB. Alan Jornet ens presenta l'actor Pau Zabaleta.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 04/07/2019

Com totes les setmanes Alan Jornet ens porta una nova història vital interessant, en aquesta ocasió la de Elena Crespi, psicòloga i terapeuta que ens parlarà del dol perinatal, ens donarà les claus per entendre la situació i les eines per superar-ho.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 06/06/2019

Juan Haro ens parla del seu llibre "Los trucos de los ricos" en el que ens explica 92 accions a fer per tenir una millor economia, instruments que no només estan a disposició dels rics, pero que ajuden a poder fer front a qualsevol imprevist sigui quin sigui el nostre poder adquisitiu. Alan Jornet ens porta aquesta setmana un fotògraf argentí que ve al nostre país amb un forma ben original de fer reportatges per a bodes i events, en Lisandro Enrique. Amb Martha González Peláez, parlem del concepte de seguretat ciutadana.