Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Alan Jornet

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 17/10/2019

  La nostra sexòloga i experta en terapia de parella Noemí Pérez ens parla de com cada membre de la parella reacciona davant un mateix estímul i com això ens afecta en el nostre dia a dia. Totes les setmanes Alan Jornet es proposa canviar de professió, en aquest cas vol ser guia turístic i ho fa de la ma de Jofre Pons i Casanovas, guia oficial, que ens explica tot el que cal saber per dedicar-se a aquesta professió tan singular. Angélica Triana ens segueix donant consells per posar-nos en forma.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 10/10/2019

  Ens visita Jorge Gamero, autor de "Tòquio al cor" una novel·la per a joves, i no tan joves, que ens explica les vivències d'un jove atleta que vol ser olímpic en la prova de marató. Parlem amb l'autor del camí cap a fer realitat els somnis, dels valors positius que té l'esport, els dubtes, els reptes, les dificultats i les vivències que porten al protagonista de l'adolescència a la joventut i maduresa física i emocional. Angélica Triana comença un repte pels oients de fer que tinguin una vida més saludable. David Morales ens parla del pàrkinson amb el Dr. Salvador Ventura, investigador de l'Institut de Biotecnologia i Biomedicina i del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB. Alan Jornet ens presenta l'actor Pau Zabaleta.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 04/07/2019

  Com totes les setmanes Alan Jornet ens porta una nova història vital interessant, en aquesta ocasió la de Elena Crespi, psicòloga i terapeuta que ens parlarà del dol perinatal, ens donarà les claus per entendre la situació i les eines per superar-ho.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 06/06/2019

  Juan Haro ens parla del seu llibre "Los trucos de los ricos" en el que ens explica 92 accions a fer per tenir una millor economia, instruments que no només estan a disposició dels rics, pero que ajuden a poder fer front a qualsevol imprevist sigui quin sigui el nostre poder adquisitiu. Alan Jornet ens porta aquesta setmana un fotògraf argentí que ve al nostre país amb un forma ben original de fer reportatges per a bodes i events, en Lisandro Enrique. Amb Martha González Peláez, parlem del concepte de seguretat ciutadana.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 30/05/2019

  El Dr. Manuel Jimenez Ucero ens explica en què consisteix l'actualització de la dieta que tants quilos ha fet perdre a gent de tot el món. Amb els seus consells segur que encara estem a temps de fer l'operació bikini. Alan Jornet ens acosta a la creadora de la fundació "Pallapupes", l'Angie Rosales que ens presenta el desè aniversari del "Un dia de nassos" una activitat per tota la familia en suport d'aquesta feina tan meravellosa que fan tot fent riure i costat als qui ho passen malament.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 23/05/2019

  Coneixem la vida de Bié, un dibuixant que compagina la seva vocació amb el món del taxi. Aquesta vida li ha portat a escriure còmics sobre si mateix, jocs de taula i a fer caricatures dels propis usuaris del taxi. Una vida apassionant que ens ha portat Alan Jornet. També ens visita la terapeuta familiar Clara Darder.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 09/05/2019

  Carles Lamelo entrevista al professor Ignacio Morgado que acaba de publicar "Deseo y placer". Ens explicarà què porta al cervell a generar motivacions i benestar, i com aquestes condicionen les "ganes de viure" de les persones. Amb Alan Jornet sempre coneixem una persona amb una vida apassionant, en aquest cas Toni de las Heras, un mag empresari que ens explica tot el relacionat amb la contratació d'events, tota una vida a espectaculos Cortina.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 01/05/2019

  Com totes les setmanes en David Morales ens acosta les accions més socials i que milloren la nostra societat avui a Julián Carrera, professor associat i investigador del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la UAB, i coordinador del projecte projecte LIFE + SAVING-E que treballen per fer depuradores autosuficients energèticament. Alan Jornet ens porta a l'estudi el Fakir Kirman, un home amb una vida apassionant amb qui podrem compartir les seves vivències i records.