Temas

aitona

MÁS DE UNO MARINA BAIXA

RESTAURANTE AITONA

Jaime Pérez Sales, fundador del Restaurante Aitona. El restaurante Aitona cumple este año 55 años desde que abriera un dia de San Juan de 1965. Su fundador repasa su trayectoria y evolución de la restauración y nos cuenta los secretos mejor guardados de sus arroces.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de l’arribada de temporers als municipis del Baix Segrià amb l’alcaldessa d’Aitona Rosa Pujol. Remeis naturals amb Albert Rami. L’Acvitat al Casal torna a la ràdio per posar noms i cognoms del taller Anònimes. Caminem per Pardinyes amb Joan Ramon González i l’agenda cultural online

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/02/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de lo Ranxo de Ponts i les declaracions de l'equip de govern de la Paeria sobre el projecte del Museu Morera. L'alcaldessa d'Aitona Rosa Pujol ens parla de la campanya de la floració que comença aquesta setmana i parlem de cuina i com evitar el malbaratament alimentari amb Gabriel Jové i Oriol Aldomà, un dels impulsors de l'empresa Imperfectus. Agenda cultural de Lleida i comarques.

Dijous

La Ciutat Lleida 19/07/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat. Entrevista amb David Castellana, coordinador de la Festa del Mercat Romà de Iesso. Parlem amb Dolors Pelegrí sobre les rutes Aitona en Fruita. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.