Temas

Agbar

Programa especial sobre el medi ambient i la sostenibilitat

El repte d’impulsar empreses rendibles i sostenibles

Hem parlat amb el co fundador de Ship2B Xavier Pont, el professor de l’IESE Joan Fontrodona i la directora de Sostenibilitat i Equitat d’Agbar, Dulcinea Meijide, sobre com les empreses estan complint els objectius de desenvolupament sostenible. Els tres han coincidit en la necessitat que els sectors financers es converteixin en una autèntica palanca de canvi.

Programa especial sobre el medi ambient i la sostenibilitat

Què li passa al clima?

El meteoròleg de TV3 Tomàs Molina ens revela com el canvi climàtic ha fet que els temporals com el del Glòria siguin cada cop més habituals, ha incrementat les temperatures, ha reduït els cabals dels nostres rius o fins i tot ha fet avançar la verema.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/03/2019

Avui hem explicat que Pedro Almodóvar torna als cinemes amb 'Dolor y gloria'. Hem glossat la seva figura i la seva filmografia juntament amb les persones que ens escolten. Hem berenat amb el company periodista José Luis Gallego, que ens ha presentat el seu llibre 'Plastic detox'. Hem commemorat el Dia Mundial de l'Aigua amb Aigües de Barcelona i hem explicat les notícies del dia de la mà de Laura Pons.

"con el fin de preservar la seguridad jurídica de los inversionistas"

Agbar traslada su sede social a Madrid "de forma temporal"

El consejo de administración de la Sociedad General de Aguas de Barcelona (Agbar) ha decidido trasladar "de forma temporal" su sede social de Barcelona a Madrid debido a la situación política que vive Cataluña.