Temas

Adrián Lastra

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/09/2019

Avui han vingut a berenar amb nosaltres l'actor Adrián Lastra i la dramaturga catalana Marta Buchaca. Ella és la creadora de l'obra de teatre 'Litus', que dóna nom a la darrera pel·lícula de Dani de la Orden. A més, també ha vingut la Mònica Günther amb el seu 'Dijous, paella'. Hem parlat amb els viticultors del Penedès, que estan en peu de guerra pel preu que els paguen pel raïm. I també hem posat el focus sobre les darreres dades sobre el càncer que hem conegut aquest dijous. Amb la Laura Pons hem repassat les notícies del dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Litus: una tragèdia que ajuda a fer catarsi i a obrir els ulls

El 13 de setembre s'estrena als cinemes la pel·lícula 'Litus'. Una adaptació de l'obra teatral escrita per Marta Buchaca i que ara plasma a la gran pantalla Dani de la Orden. El protagonista, en Litus, se suïcida i deixa unes cartes al seu germà perquè les reparteixi entre els seus amics mesos després de treure's la vida. La reunió d'aquests amics s'acabarà convertint en una catarsi d'emocions i sentiments impagable. N'hem parlat amb un dels protagonistes, Adrián Lastra, i amb l'autora de l'obra original.

Adriana Lastra se reúne con Rufián

Cristina Narbona: "El PSOE no va a pedir nada a ERC porque no le vamos a ofrecer nada"

La portavoz del PSOE, Adriana Lastra, se reúne esta tarde con el portavoz de Esquerra, Gabriel Rufián, un día después de que Pedro Sánchez diera por rotas las negociaciones con Podemos. La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, ha estado en Espejo Público, donde ha explicado que se trata de un simple diálogo entre formaciones parlamentarias.

ENTREVISTA EN MÁS DE UNO

Adrián Lastra: "En la obra hemos tratado la tartamudez desde la angustia"

El actor Adrián Lastra presenta en Más de uno la adaptación al teatro del 'Discurso del Rey'. Le acompaña en la entrevista la directora de la obra, Magüi Mira, con la que comenta algunos de sus puntos más destacados de la obra. Destacan que es un proyecto en el que "hay mucho humor", aunque quieren dejar claro que "la tartamudez la tratan con mucha angustia" porque "quieren demostrar lo complicado que es ser tartamudo".