Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Adrián Lastra

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/09/2019

  Avui han vingut a berenar amb nosaltres l'actor Adrián Lastra i la dramaturga catalana Marta Buchaca. Ella és la creadora de l'obra de teatre 'Litus', que dóna nom a la darrera pel·lícula de Dani de la Orden. A més, també ha vingut la Mònica Günther amb el seu 'Dijous, paella'. Hem parlat amb els viticultors del Penedès, que estan en peu de guerra pel preu que els paguen pel raïm. I també hem posat el focus sobre les darreres dades sobre el càncer que hem conegut aquest dijous. Amb la Laura Pons hem repassat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Litus: una tragèdia que ajuda a fer catarsi i a obrir els ulls

  El 13 de setembre s'estrena als cinemes la pel·lícula 'Litus'. Una adaptació de l'obra teatral escrita per Marta Buchaca i que ara plasma a la gran pantalla Dani de la Orden. El protagonista, en Litus, se suïcida i deixa unes cartes al seu germà perquè les reparteixi entre els seus amics mesos després de treure's la vida. La reunió d'aquests amics s'acabarà convertint en una catarsi d'emocions i sentiments impagable. N'hem parlat amb un dels protagonistes, Adrián Lastra, i amb l'autora de l'obra original.

 • Adrián Lastra en Más de uno

  ENTREVISTA EN MÁS DE UNO

  Adrián Lastra: "En la obra hemos tratado la tartamudez desde la angustia"

  El actor Adrián Lastra presenta en Más de uno la adaptación al teatro del 'Discurso del Rey'. Le acompaña en la entrevista la directora de la obra, Magüi Mira, con la que comenta algunos de sus puntos más destacados de la obra. Destacan que es un proyecto en el que "hay mucho humor", aunque quieren dejar claro que "la tartamudez la tratan con mucha angustia" porque "quieren demostrar lo complicado que es ser tartamudo".