VILA-REAL

Vila-real abona 1,4 milions d'euros pendents a proveïdors i entitats després d'implantar el pla d'ajust de la despesa

L'alcalde, José Benlloch, valora que el programa de retallades per a fer front als “empastres” de la gestió del PP i imprevists comença a donar fruits, alliberant crèdits per a afavorir la posada al dia en pagaments a empreses locals.

ondacero.es

Castellón | 21.07.2016 10:24

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch.
L'alcalde de Vila-real, José Benlloch. | www.vila-real.es

L'Ajuntament de Vila-real ha abonat en els últims 10 dies uns 1,4 milions d'euros destinats al pagament a entitats socials, ajudes i proveïdors, en la seua majoria xicotetes empreses locals. L'alcalde, José Benlloch, assenyala que “el pla d'ajust de la despesa en el qual portem treballant diverses setmanes, comença a donar els seus fruits en els ciutadans, en les nostres entitats i empreses que són la base de la nostra economia i la nostra societat”.

El passat divendres, l’Ajuntament de Vila-real va anunciar un nou pla d’ajust per fer front a la despesa que asseguren, els va deixar l’anterior govern del PP. No obstant això, l’edil ha explicat que tot i presentar-ho divendres, l’equip de govern ja portava diverses setmanes treballant. José Benlloch, afirma que “és una situació complicada, que ens ha portat a renunciar fins i tot a alguns programes dels quals més orgullosos ens sentim, com el Vilabeca, en un exercici de responsabilitat que, a poc a poc, va oferint resultats en allò que més ens preocupa: les persones i les empreses locals”.

Aquest és, de fet, un dels objectius del pla d'ajust: “minimitzar” l'impacte en els proveïdors i en l'entramat social.