Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real activa l´1 de gener el nou fraccionament de l´IBI

Els interessats deuràn acudir a l´Oficina d´Atenció i Tràmits per tramitar la petició i facilitar el compte bancari.

ondacero.es
  CASTELLON | 30/12/2019
L´Ajuntament de Vila-real posa en marxa el nou fraccionament de l´IBI en cinc mensualitats.

L´Ajuntament de Vila-real posa en marxa el nou fraccionament de l´IBI en cinc mensualitats. / ONDACERO.ES

Els veïns i veïnes interessats a acollir-se al nou pagament fraccionat de l'Impost de Béns immobles (IBI) en cinc mensualitats aprovat per l'Ajuntament de Vila-real hauran de tramitar la sol•licitud entre l'1 de gener i el 31 de març de 2020. Aquesta opció permet abonar la contribució en cinc terminis d'igual import de juny a octubre sense interessos.

Tan sols es requereix tramitar la corresponent petició a través del servei d'Atenció i Tràmits del consistori i facilitar el número de compte bancari a l'Ajuntament, que s'encarrega de realitzar la resta de gestions. Des de Tresoreria subratllen que aquells particulars o empreses amb dificultats per a assumir l'abonament de l'IBI poden també acollir-se als plans especials de pagament, complint els requisits establits, o buscar altres vies de finançament per a evitar l'impagament dels tributs, ja que això comporta recàrrecs de el 5% i el 20% de la quantitat deguda.