Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Servicis Públics ja ha començat amb el pla per a l'adequació dels col•legis.

Estan previstes 38 actuacions per a la millora i posada al punt dels centres educatius, aprofitant les vacacions de nadal.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 27/12/2016
El pla de xoc va començar la setmana passada amb el pintat del perímetre exterior del col·legi Concepció Arenal.

El pla de xoc va començar la setmana passada amb el pintat del perímetre exterior del col·legi Concepció Arenal. / ONDACERO.ES

Amb l'inici de les vacacions escolars del nadal, la regidoria de Servicis Públics ha posat en marxa un pla de xoc per a l'adequació i posada al punt dels centres escolars de Vila-real. Es tracta de 38 actuacions de xicotetes obres de manteniment, amb una inversió de 40.000 euros.

El pla ja va començar la setmana passada en alguns col•legis com el pintat del perímetre exterior del col•legi Concepció Arenal. Durant 2016 s'han dut a terme 734 intervencions" hi han moltes que no s'han pogut realitzar per la incompatibilitat amb les classes, motiu pel qual les hem acumulat totes en estes pròximes dos setmanes, amb l'objectiu de resoldre-les al mateix temps durant les vacacions de nadal dels alumnes "apunta el regidor e Servicis Públics, Francisco Valverde.

Entre els treballs, que afecten tots els col•legis, destaquen la reparació de cobertes, de neteges, la fixació de sanitaris, revisions de les reixetes de l'aire i canalitzacions, reparació i pintura de portes, bancs, parets i reixes, posada al punt de calderes i altres.