Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El pàrquing de la Plaça Major aplica descomptes per als clients

La principal novetat en benefici del ciutadà es la tarjeta moneder recarregable.

ondacero.es
  CASTELLON | 19/09/2019
Imatge de la superficie del pàrquing de la plaça Major .

Imatge de la superficie del pàrquing de la plaça Major . / ONDACERO.ES

L'Ajuntament de Vila-real ha arribat a un acord amb l'empresa concessionària del pàrquing subterrani de la plaça Major per a l'aplicació de descomptes del 20% i fins al 47% en targetes moneder i un 88% del cost en el cas dels vals dels comerços. L'empresa, APK2, manté també els 30 primers minuts gratuïts pel matí i la tarifa plana per a les vesprades (de 15.00 a 8.00 h) i per als dies de mercat, que s'incrementa lleugerament des de 2,50 als 3,05 euros.

La principal novetat que s'introdueix en les tarifes de l'aparcament del centre són les targetes moneder recarregables, amb quantitats de 5 a 50 hores que es van descomptant a mesura que es consumeixen, amb descomptes de fins al 47%. A aquestes possibilitats se sumen diferents tipus d'abonaments, per a comerços o també per a personal de l'Ajuntament, amb fins a un 20% de reducció i també vals descompte perquè els comerços puguen repartir entre els seus clients. En concret, els comerços disposaran de 3.000 vals de descompte, amb els quals els clients a penes pagaran 0,33 euros per hora d'estacionament.