Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

AVALEM JOVES VILA-REAL

27 joves menors de 30 anys s´han graduat en el programa Avalem

Els joves han participat durant un any en el programa de formació i ocupació en diferents departamentde de l´Ajuntament de Vila-real.

ondacero.es
  CASTELLON | 16/10/2020
l´Alcalde de Vila-real, José Benlloc ha lliurat els diplomes als participants en Avalem.

l´Alcalde de Vila-real, José Benlloc ha lliurat els diplomes als participants en Avalem. / ONDACERO.ES

Els 27 joves del programa Avalem Joves que durant l'últim any han tingut una oportunitat laboral a l'Ajuntament de Vila-real s'han ‘graduat’ durant la jornada Vilaemprén; una jornada formativa per a fer valer el talent local amb la qual el consistori posa punt i final a aquesta edició del programa d'ocupació subvencionat per la Generalitat Valenciana, amb la vista posada ja en la nova convocatòria que estarà enfocada a aprofitar les futures oportunitats dels projectes europeus.

Aquesta edició d’Avalem Joves ha consolidat el lideratge de Vila-real en l'impuls als plans d'ocupació, amb una inversió de 601.114 euros en aquest programa dedicat a menors de 30 anys, dels quals 93.316 euros han sigut aportats per l'Ajuntament i la resta per la Generalitat Valenciana. Els 27 participants (14 del subprograma Emcuju per a joves qualificats i 13 del subprograma Empuju per a joves sense qualificació) han exercit tasques professionals en 20 departaments municipals. A més, han participat en un programa pioner de formació i creativitat, Genera Innova, amb 20 accions formatives i 9 sessions de creativitat, i ja han rebut el diploma que acredita la seua participación en el programa.