VILA-REAL

Una jove de 19 anys ferida per asta de bou en el braç

L´incident va ocòrrer en l´eixida del segon bou de la vesprada i ara permaneix en l´Hospital Universitari General de Castelló.

ondacero.es

CASTELLON | 17.05.2018 09:53

La jove de 19 anys ferida per asta de bou es troba ingressada en l´Hospital General de Castelló.
La jove de 19 anys ferida per asta de bou es troba ingressada en l´Hospital General de Castelló. | ONDACERO.ES

Al voltant de les 17.55 de la vesprada de ahir, en l´eixida del segon bou de la vesprada, la jove de 19 anys i veïna de Castelló es trobava, segons pareix, gravant el bou amb el seu mòbil davall d'un cadafal quan el bou li va ferir el braç dret provocant-li una important ferida amb fractura en l'húmer.

L'equip mèdic de la infermeria del recinte taurí, dirigit per Gustavo Traver, la va atendre durant una hora i després va ser traslladada fins a l'hospital Universitari de la Plana, per després ingresar-la en l´Hospital General de Castelló per proximitat amb el seu domicili.

ACTES 17 DE MAIG

Hui dijous 17 de maig, día de Sant Pasqual, els actes començen amb la misa pontifical a la basílica presidida pel bisbe de la diòcesi de Sogorb-Castelló. A les 14.00h Mascletada a la Plaça de la Panderola i a partir de les cinc de la vesprada Dia Popular al recinte de la fira d´atraccions amb un pre per atracció d´1.50 euros. L´inici de la processó en honor a Sant Pasqual és a les 18.30h d´aquesta vesprada, amb el volteig i repic manual de les campanes de la basílica pel grup d´Amics de les Campanes de Sant Pasqual. La programació de la jornada finalitza amb el concurs d´empedrats al recinte de la marxa a les deu de la nit.