VILA-REAL

Benlloch i les penyes del Villarreal estudien ubicar un monument en el Madrigal

Les penyes pretenen ubicar un símbol representatiu en la nova plaça enfront del camp de futbol.

ondacero.es

Castellón | 29.07.2016 08:55

monument penyes Villarreal
L´alcalde de Vila-real, José Benlloch, durant la reunió amb membres de l´agrupació de penyes del Villarreal. | ONDACERO.ES

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit aquesta setmana amb la Agrupació de Penyes del Villarreal per a conèixer el projecte en el qual treballa l'entitat per a dotar a la nova plaça al costat del Madrigal d'un “símbol representatiu” de la ciutat i l'afició grogueta. Benlloch, qui s’ha mostrat molt positiu amb la idea, ha donat el seu suport a l'entitat per a obrir un procés a través del qual les penyes del Villarreal volen implicar tota la ciutat.

El president de l’associació, José Luis Alcón, ha explicat que “igual que altres clubs i ciutats tenen punts de referència de les seues aficions, també a Vila-real volem tenir el nostre espai de trobada representativa i aquesta nova plaça és el lloc ideal”. A més a més, des d’aquesta plaça els aficionats també podran gaudir de la nova façana amb la que el club ja ha començat a treballar.

Les penyes també traslladaran el projecte al Villarreal i altres entitats per a que puguin col·laborar, obrint d'aquesta manera un procés que preveuen culminar l'any que ve amb la col·locació d'aquest monument. Tal i com ha avançat José Luis Alcón, volen fer coincidir la inauguració d’aquest símbol del Vila-real amb alguna data significativa de la història del club.