Aniversari

Dos anys de l'explosió a IQOXE

Aquest divendres es compleixen dos anys de l’explosió al reactor d’IQOXE al polígon petroquímic de Tarragona. Hi ha hagut canvis relacionats amb la seguretat i la química? Han variat els protocols? S'ha millorat la comunicació? Plataformes, sindicats i entitats veinals consideren que tot segueix igual.

El Vendrell

Atenció psicològica gratuïta

El primer tinent d'alcalde del consistori vendrellenc, Christian Soriano, explica en una entrevista a La Ciutat, que al llarg d'aquest 2022 s'impulsarà un servei de psicòlegs gratis per als joves del municipi, d'entre 15 i 30 anys.

Entrevista a La Ciutat

Un Nadal més d'interior que de costa

Xavier Guardia, portaveu de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, detalla a La Ciutat com han anat aquestes festes en termes d'ocupació turística.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 229

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 7 de gener amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Primera Tertulieta de l'any amb un primer convidat: Pablo Kurt, el creador de Filmaffinity.

Nadal

Augmenta el preu del peix fresc

La proximitat amb les festes nadalenques ha disparat el valor del peix fresc, una tendència que es repeteix cada any al conjunt de llotges catalanes.