Falset

La capital del vi

Més d'una setantena de cellers participen enguany en la Fira del Vi de Falset, que arrenca aquest divendres al vespre a l'espai firal de la capital del Priorat i s'allargarà tot el cap de setmana.

Redacción

Tarragona | 29.04.2022 13:04

Fira del vi a Falset
Fira del vi a Falset | ACN

Per a les DOQ Priorat i DOQ Montsant, aquesta àmplia participació de cellers pertanyents a les dues denominacions posa de manifest la confiança que el sector del vi i la comarca del Priorat tornen a dipositar en la fira després de la pandèmia.

El certamen, que recupera el seu format habitual després de dos anys, es perllongarà durant tot el cap de setmana amb epicentre al recinte firal de Falset -d'onze del matí a nou de la nit. A tot això, cal sumar-hi un programa amb una seixantena d'activitats tant a Falset com a diversos pobles de la comarca durant tot el mes de maig.

L'organització manté enguany la Fira als cellers que es va impulsar el 2021 i que permet fer degustacions en cellers de la comarca del Priorat, entre el 2 i el 31 de maig.

El web del certamen permet comprar online tant els tiquets de degustació de la fira presencial com les reserves a cellers pertanyents a les dues denominacions durant tot el mes de maig. A banda, també s'hi poden consultar totes les activitats incloses en el programa, des de tastos i maridatges fins a mostres de cultura popular i música en directe.