Turisme

Un 2022 d'esperança

Fitur aterra aquests dies amb optimisme de cara a la temporada turística d'enguany. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona percep bones perspectives pel que fa al turisme europeu.

Aniversari

Dos anys de l'explosió a IQOXE

Aquest divendres es compleixen dos anys de l’explosió al reactor d’IQOXE al polígon petroquímic de Tarragona. Hi ha hagut canvis relacionats amb la seguretat i la química? Han variat els protocols? S'ha millorat la comunicació? Plataformes, sindicats i entitats veinals consideren que tot segueix igual.

El Vendrell

Atenció psicològica gratuïta

El primer tinent d'alcalde del consistori vendrellenc, Christian Soriano, explica en una entrevista a La Ciutat, que al llarg d'aquest 2022 s'impulsarà un servei de psicòlegs gratis per als joves del municipi, d'entre 15 i 30 anys.

Entrevista a La Ciutat

Un Nadal més d'interior que de costa

Xavier Guardia, portaveu de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, detalla a La Ciutat com han anat aquestes festes en termes d'ocupació turística.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 229

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 7 de gener amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Primera Tertulieta de l'any amb un primer convidat: Pablo Kurt, el creador de Filmaffinity.

Nadal

Augmenta el preu del peix fresc

La proximitat amb les festes nadalenques ha disparat el valor del peix fresc, una tendència que es repeteix cada any al conjunt de llotges catalanes.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 17/12/2021

Podcast del programa La Ciutat del divendres 17 de desembre de 2021. Actualitat. L'Agenda amb les Mazzanti Sisters. La Tertulieta amb David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 228

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 17 de desembre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. El darrer espai de l'any, amb tot un clàssic: la llista de sèries, llibres, pel·lícules, cançons,... que més ens han agradat aquest 2021.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 227

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 10 de desembre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Parlem del gènere Western i debatem sobre la pel·lícula "El poder del perro" i si és veritablement un film de l'oest. Fem una ronda de pel·lícules predilectes de John Ford. Escoltem a Joan Manuel Serrat i acabem amb les recomanacions setmanals.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 09/12/2021

Podcast del programa La Ciutat del dijous 9 de desembre de 2021. Actualitat. Parlem de destinacions per aquest Nadal amb Juan Antonio Martínez (somos viajeros). A l'espai d'Art conversem amb Emma Zahonero (MV Arte) i Andreu Muñoz, director del Museu Diocesà i Bíblic de Tarragona.