Històries de romans

Torna Tarraco Viva

Parlem amb Joaquín Ruiz de Arbulo i el director de Tarraco Viva, Magí Seritjol, de la XXIII edició del Festival romà de Tarragona.

Cutura

Arrenca una nova edició del Trapezi

Leandro Mendoza, director artístic de La Fira del Circ de Catalunya, explica a La Ciutat com serà la 25a edició del Trapezi, que porta a Reus des d'aquest dimecres i fins el diumenge a més d'una trentena de companyies de tota Espanya.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 11/05/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimarts 11 de maig de 2021. Actualitat. Entrevista a Óscar Sánchez, alcalde de Constantí. Sèries amb Víctor Navarro. Cuina amb Pep Moreno.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 10/05/2021

Podcast del programa La Ciutat del dilluns 10 de maig de 2021. Actualitat. Entrevista a Xavier Martí, president de l'Associació d'Hostaleria de Cambrils. Alimentació saludable amb Cèlia Rodríguez. Esports amb Pedro Rodríguez.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 07/05/2021

Podcast del programa La Ciutat del divendres 7 de maig de 2021. Actualitat. L'Agenda amb les Mazzanti Sisters. La Tertulieta amb David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 202

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 7 de maig amb Pablo Alcaraz, David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco. Parlem de novel·les d'espies i d'autors com Graham Greene, John le Carré o Ben Macintyre.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 06/05/2021

Podcast del programa La Ciutat del dijous 6 de maig de 2021. Actualitat. Entrevista a la regidora Montse Subirats, de Prat de Comte, per parlar de la prova pilot de rehabilitació d'habitatge al món rural. Bons Vins amb Anna Casabona. La secció de viatges amb Juan Antonio Martínez (somos viajeros).

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 05/05/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 5 de maig de 2021. Actualitat. A l'espai de Ciència parlem de l'estudi sobre l’impacte de la pandèmia sobre la mobilitat dels residents i visitants del Camp de Tarragona. Històries de romans amb Joaquín Ruiz de Arbulo. L'espai dels llibres amb Carlos Izquierdo.

LO MÁS