EMISSIONS EN DIRECTE, PROGRAMES I MÉS

Onda Cero, Europa FM i Melodía FM ja estan disponibles a Alexa, el servei de veu d’Amazon

Atresmedia Ràdio fa un pas més en la seva estratègia per adaptar-se a les noves possibilitats i formes de consum radiofònic que van arribant gràcies als nous desenvolupaments tecnològics.

ondacero.es

Barcelona | 12.12.2018 11:34

Onda Cero, Europa FM y Melodía FM ya están disponibles en los dispositivos de Alexa, el asistente de voz de Amazon
Onda Cero, Europa FM y Melodía FM ya están disponibles en los dispositivos de Alexa, el asistente de voz de Amazon | ondacero.es

A partir d’ara, les emissions en directe d'Onda Cero, Europa FM i Melodia FM ja poden seguir-se a través de la família de dispositius Echo, els nous altaveus que Amazon acaba de llançar a Espanya i que integren Alexa.

Per a això, Onda Cero, Europa FM i Melodia FM disposen de sengles skills (denominació de les aplicacions de veu a Alexa), que permeten sintonitzar aquestes cadenes de ràdio en directe a través d'Alexa, facilitant una nova forma d'accedir de manera senzilla a els continguts de les emissores de Atresmedia.

Alexa ofereix la possibilitat d'accedir als directes de les tres cadenes de Atresmedia Ràdio. Per a això, primer cal activar l'skill dient "Alexa, activa Onda Cero" (o Europa FM o Melodia FM) i per obrir la skill les següents vegades, l'usuari dirà "Alexa, abre Onda Cero" (o Europa FM o Melodia FM). De moment, les ordres d’Alexa han d’activar-se en castellà.

👉 Aquí t'expliquem com pots escoltar EN DIRECTE Onda Cero a través d'Alexa

Però hi ha més: Alexa permet també disposar a demanda de l'últim butlletí informatiu d'Onda Cero. Per a això, primer cal activar l'skill dient "Alexa, activa Noticias Onda Cero". Després n'hi ha prou amb preguntar quan es desitgi "Alexa, ¿Cuáles son mis noticias?".

Activar las skills de Onda Cero en Alexa
Activar las skills de Onda Cero en Alexa | ondacero.es

De la mateixa manera, a través de la família de altaveus Echo a Amazon, els usuaris poden gaudir del monòleg de les 8.00 h de Carlos Alsina i els comentaris de José Ramón de la Morena i Fernando Ónega a Más de uno, la reflexió de Juan Ramón Lucas a La Brújula, i l'anàlisi d'Elena Gijón a Noticias mediodía. Per a això cal activar a skill desitjada, invocant "Alexa, abre (nom de la skill)" per situar-la com a per omissió. Després cal demanar "Alexa, cuáles son mis noticias" per poder escoltar el contingut quan es desitgi.

👉 A més, també és possible escoltar els podcasts d'Onda Cero. Per a això, cal dir "Alexa, activa el podcast (nom del podcast)". Després, només cal dir "Alexa, quiero escuchar (nom del podcast)".

Atresmedia Ràdio dóna d'aquesta manera el salt als altaveus intel·ligents d'Amazon, apropant els continguts d'Onda Cero, Europa FM i Melodia FM a les noves formes de consum de ràdio que ja han començat a arribar i que molt aviat estaran plenament integrades en la societat.

[[CONTENT:Image" rel=" https://www.ondacero.es/alexa/como-puedo-pedirle-alexa-escuchar-ultimas-noticias-onda-cero-columnas-opinion_201811155c050b370cf21af430179cce.html" target="_blank">5bed55d37ed1a89c86eb8009|||https://image.ondacero.es/clipping/cmsimages01/2018/11/15/6DE99F62-83D6-4964-B2AA-9FDA2E8EA215/30.jpg