Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

EMISSIONS EN DIRECTE, PROGRAMES I MÉS

Onda Cero, Europa FM i Melodía FM ja estan disponibles a Alexa, el servei de veu d’Amazon

Atresmedia Ràdio fa un pas més en la seva estratègia per adaptar-se a les noves possibilitats i formes de consum radiofònic que van arribant gràcies als nous desenvolupaments tecnològics.

ondacero.es | Barcelona
| 12/12/2018
Onda Cero, Europa FM y Melodía FM ya están disponibles en los dispositivos de Alexa, el asistente de voz de Amazon

Onda Cero, Europa FM y Melodía FM ya están disponibles en los dispositivos de Alexa, el asistente de voz de Amazon / ondacero.es

A partir d’ara, les emissions en directe d'Onda Cero, Europa FM i Melodia FM ja poden seguir-se a través de la família de dispositius Echo, els nous altaveus que Amazon acaba de llançar a Espanya i que integren Alexa.

Per a això, Onda Cero, Europa FM i Melodia FM disposen de sengles skills (denominació de les aplicacions de veu a Alexa), que permeten sintonitzar aquestes cadenes de ràdio en directe a través d'Alexa, facilitant una nova forma d'accedir de manera senzilla a els continguts de les emissores de Atresmedia.

Alexa ofereix la possibilitat d'accedir als directes de les tres cadenes de Atresmedia Ràdio. Per a això, primer cal activar l'skill dient "Alexa, activa Onda Cero" (o Europa FM o Melodia FM) i per obrir la skill les següents vegades, l'usuari dirà "Alexa, abre Onda Cero" (o Europa FM o Melodia FM). De moment, les ordres d’Alexa han d’activar-se en castellà.

👉 Aquí t'expliquem com pots escoltar EN DIRECTE Onda Cero a través d'Alexa

Però hi ha més: Alexa permet també disposar a demanda de l'últim butlletí informatiu d'Onda Cero. Per a això, primer cal activar l'skill dient "Alexa, activa Noticias Onda Cero". Després n'hi ha prou amb preguntar quan es desitgi "Alexa, ¿Cuáles son mis noticias?".

Activar las skills de Onda Cero en Alexa

Activar las skills de Onda Cero en Alexa / ondacero.es

De la mateixa manera, a través de la família de altaveus Echo a Amazon, els usuaris poden gaudir del monòleg de les 8.00 h de Carlos Alsina i els comentaris de José Ramón de la Morena i Fernando Ónega a Más de uno, la reflexió de Juan Ramón Lucas a La Brújula, i l'anàlisi d'Elena Gijón a Noticias mediodía. Per a això cal activar a skill desitjada, invocant "Alexa, abre (nom de la skill)" per situar-la com a per omissió. Després cal demanar "Alexa, cuáles son mis noticias" per poder escoltar el contingut quan es desitgi.

👉 Com puc demanar-li a Alexa escoltar les últimes notícies d'Onda Cero i les columnes d'opinió?

A més, també és possible escoltar els podcasts d'Onda Cero. Per a això, cal dir "Alexa, activa el podcast (nom del podcast)". Després, només cal dir "Alexa, quiero escuchar (nom del podcast)".

Atresmedia Ràdio dóna d'aquesta manera el salt als altaveus intel·ligents d'Amazon, apropant els continguts d'Onda Cero, Europa FM i Melodia FM a les noves formes de consum de ràdio que ja han començat a arribar i que molt aviat estaran plenament integrades en la societat.

Cómo escuchar EN DIRECTO Onda Cero a través de Alexa

Cómo escuchar EN DIRECTO Onda Cero a través de Alexa / ondacero.es

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!