CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 20/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem del sector turístic arreu del territori català. Parlem de càmpings, de cases rurals, d'hotels i com valoren aquesta campanya atípica. El canvi climàtic, el tema del cara a cara intergeneracional.La gastronomia peruana es cola al programa amb el nostre xef, Jordi Rey. Avui preparem una causa limenya.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 19/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de l'estratègia que ha engegat l'ajuntament de Barcelona per combatre la soledat entre gent gran i gent jove. Ho fem amb Joan Ramon Riera, regidor d'infància, joventut i gent gran. Amb la música i el Lluís Soler viatjarem fins a Mallorca. I parlem de bullying amb la mestra Carla Tanganelli i el conte infantil "Orelles de papallona".

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 18/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem amb el sector de la restauració el dia en què entra en vigor la prohibició de fumar en l'espai públic si no es pot mantenir la distància de seguretat i que els establiments hauran de tancar a la una de la matinada. Parlem d'homosexualitat i esport d'elit amb el Marc Fortuny, judoka que es va allunyar dels tatamis per anunciar que era homosexual. Amb allò que el coronavirus s'endugué repassem algunes de les festes tradicionals d'arreu de Catalunya que no s'han pogut celebrar.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 17/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem amb Anna Teixidor, autora del llibre “Sense por de morir. Els silencis del 17A”, quan es commemora el tercer aniversari del doble atemptat de Barcelona i Cambrils. Amb la psicòloga Sandra Busquets parlem de la por, de com gestionar-la i conviure amb ella. Amb la síndica de Barcelona, Mª Assumpció Vilà, parlem de la necessitat d’elaborar un cens dels edificis públics amb presència d’amiant.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 14/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem amb part de la comunitat educativa per saber com valoren el protocol engegat per la conselleria d’Educació un cop comenci el nou curs escolar. Parlem d’ètica i Big Data en temps de coronavirus. Amb la Georgina Boixereu descobrim com és Passeig de Gràcia durant aquest estiu atípic.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 13/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem dels cribatges massius que arriben a dos barris de Barcelona i d’un estudi que demostra que el coronavirus afecta més als barris amb rendes baixes. Al cara a cara intergeneracional parlem de la pandèmia. El xef Jordi Rey ens explica com preparar una bolonyesa vegetal.