CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 28/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de la iniciativa de la Cristina i el Guillaume que durant 100 dies voltaran arreu de Catalunya per donar a conèixer els petits productors. Parlem de Big Data amb el nostre expert, Edu Oliva. Fem un repàs d'allò que el coronavirus s'endugué.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 27/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de com està planificada la tornada al transport públic. El teletreball serà protagonista del cara a cara intergeneracional. Parlem de sèries amb Jaume Mas.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB MARC NAVARRO I MARÍA GÓMEZ

Joan Pons, voluntari d'Oxford: “La vacuna és segura”

Fa setmanes que ho expliquem: s’intensifica la cursa per a la vacuna contra la covid arreu del món. Després de l’anunci de Rússia i de la Xina, el Regne Unit ja té pràcticament enllestida la vacuna d’Oxford, una de les més prometedores de les que s’estan elaborant a tot el món.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 24/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui hem parlat amb el Joan Pons, voluntari que ha provat la vacuna que està desenvolupant la Universitat d’Oxford. Hem viatjat fins a París, per veure com viu la capital francesa aquest estiu tan inusual. Amb la psicòloga Sandra Busquets, hem après a reconnectar després de mesos d’incertesa i a les portes d’un setembre ple de dubtes. Hem descobert el xuixo de Casa Cacao, la botiga i hotel de Jordi Roca, juntament amb l’empresa centenària Can Castelló, tota una referència d’aquest dolç gironí.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 21/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem del sector d'infemeria amb el sindicat SATSE Barcelona per conèixer les seves reivindicacions. Parlem amb l'actriu barcelonina Anna Alarcón que a l'edició número 23 del festival de Málaga presenta dues pel·lícules. Parlem d'ètica en temps de coronavirus amb el nostre expert en Big Data, Edu Oliva.

LO MÁS

opinión

opinión

PROGRAMA COMPLETO