LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 27/07/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu amb Jaume Mas. Al programa d'aquest dimarts hem posat el focus en les últimes xifres de Covid amb l'investigador del grup BIOCOM-SC, Enric Álvarez.

Amb la nostra nutricionista, la Gina Estapé, ens aconsella com superar els excessos d’aquest estiu i parlem de com fer un vermut saludable.

L'Aleix Graell ens connecta a Stevie Wonder amb la DJ Peggy Gou a través de 6 punts de connexió.

I en Xavi Casinos ens explica un nou secret de la ciutat de Barcelona.

LA CIUTAT D'ESTIU

Valentina Planas (La Incorrecta): “S'ha d'apostar pels continguts en català i tots hem d'aportar-hi com puguem”

"Parla bé, collons!" és tota una declaració d'intencions i el llibre de la Valentina i la Júlia Planas. Més conegudes pel seu alter ego, La incorrecta, que té més de 65.000 seguidors a les xarxes socials. Entrevistem a Valentina Planas, graduada en Llengua i Literatura Catalanes i postgraduada en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials, i autora d'un dels llibres més venuts aquest passat Sant Jordi.

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 26/07/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu. Analitzem la situació de l'incendi a la Conca de Barberà i l'Anoia amb el tinent d'alcalde de Sant Martí de Tous, un dels municipis que ha hagut d'evacuar alguns dels seus veïns. També parlem amb el president del Patronat de Turisme de la Costa Brava, Miquel Noguer, sobre la situació del turisme de cara a aquest estiu.

La Núria Sanz, la nostra experta en literatura, ens porta les seves recomanacions que ens desmunta el mite que llegir assaig és avorrit.

També entrevistem a la Valentina Plana, que ens presenta la guia del català 'Parla bé, collons!', que forma part del projecte de 'La Incorrecta' que acumula més de 65.000 seguidors a les xarxes.

I acabem el programa amb en Marc Navarro i les seves queixes al 'Síndic de Queixes'. En aquesta ocasió ens parla de tot allò que no suporta de l'estiu.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 28/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de la iniciativa de la Cristina i el Guillaume que durant 100 dies voltaran arreu de Catalunya per donar a conèixer els petits productors. Parlem de Big Data amb el nostre expert, Edu Oliva. Fem un repàs d'allò que el coronavirus s'endugué.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 27/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de com està planificada la tornada al transport públic. El teletreball serà protagonista del cara a cara intergeneracional. Parlem de sèries amb Jaume Mas.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB MARC NAVARRO I MARÍA GÓMEZ

Joan Pons, voluntari d'Oxford: “La vacuna és segura”

Fa setmanes que ho expliquem: s’intensifica la cursa per a la vacuna contra la covid arreu del món. Després de l’anunci de Rússia i de la Xina, el Regne Unit ja té pràcticament enllestida la vacuna d’Oxford, una de les més prometedores de les que s’estan elaborant a tot el món.