Temas

treball

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Moda, sushi i mot més!

Aquesta edició del Made in Japan ve carregada de moda (amb Muji i Madame Chocolat), gastronomia (amb el Grupo Nomo), llengua (amb Bunka Barcelona) i innovació automobilística (amb Denso). Descobriràs com sempre que la cultura nipona està carregada de sorpreses! Hajimemashouka? Som-hi?

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Any nou i mapa dels sabors de Tokyo

Akemashite Omedetougozaimasu – Bon any nou! En aquesta edició d’any nou del Made in Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols coneixeràs les tradicions de primers d’any al Japó amb el Takeshi Hirano, dibuixarem un mapa dels sabors de Tokyo amb el Roger Ortuño i la Erika Hatamoto. També aprendràs com algunes empreses japoneses premien els seus treballadors que no fumen, a la secció d’actualitat, i descobriràs Linkitty Art, la botiga de referencia per a tot el que és kawaii a Barcelona.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 22/10/2018

Avui hem berenat amb Manuel Alejandro Hidalgo, que ens ha explicat com els robots acabaran suplantant algunes persones a les empreses. Ho explica al seu llibre 'El empleo del futuro'. Hem parlat amb l'audiència de, precisament, allò que sempre havien volgut ser de grans. I hem abordat la polèmica pels 'pisos rusc' a Barcelona. En Nacho Encinas ens ha portat el teatre a la ràdio. Tot això en un programa que hem completat amb les notícies del dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Els robots ja han arribat... i es volen quedar!

Aquest dilluns hem berenat amb Manuel Alejandro Hidalgo, que ens ha presentat el seu llibre 'El empleo del futuro' (Deusto), on analitza el comportament de l'economia i el món laboral al llarg dels temps. I ens avança la revolució que està per arribar... en forma de robots!