Temas

restauració

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Paco Cerdà, president de Turisme de Lleida, que ens parla de la campanya sobre civisme i respecte que s'ha iniciat aquest estiu al centre de Lleida per fomentar la convivència entre veïns, establiments de restauració i oci nocturn. El fotògraf Toni Prim ens parla sobre la diversitat d'oferta formativa que hi ha actualment en el cap de la imatge i el disseny. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comença la campanya per fomentar el civisme i el respecte a les zones d'oci de Lleida

La Paeria de Lleida, en col·laboració amb la Federació d'Hostaleria de Lleida i el suport de la Federació d'Associacions de Veïns, han engegat la campanya 'Gaudeix-Respecta' per fomentar el civisme i la responsabilitat de les persones que gaudeixen del seu temps de lleure en terrasses o zones d'oci. L'acció ha començat a la Zona Alta i l'entorn dels Vins i compta amb cartells, posavasos i banderoles, a més dels Agents Cívics, que faran pedagogia i informaran aquells clients de terrasses o locals d'oci que, de nit, facin soroll o mostrin conductes incíviques. A La Ciutat Lleida en parlem amb el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà.

FESTES DE MAIG

Les disculpes del paer en cap Miquel Pueyo per ser en un restaurant passades les 23h

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha demanat disculpes públiques a la ciutadania per estar sopant en un restaurant de Lleida més enllà de les 23 hores, l'hora del tancament de la restauració fixat pel Procicat. A través d'un comunicat emès per la Paeria, Pueyo es justifica dient que era "una situació comprensible per les circumstàncies climatològiques i de demanda", tot i que també afirma que "no es pot normalitzar en un context de pandèmia".

L’ACTUALITAT A FONS

El sector de la restauració celebra la relaxació de mesures tot i que segueix reclamant millores i ajudes

Amb el final de l’Estat d’Alarma també ha arribat l’obertura dels bars i restaurants fins les 11 de la nit, donant la possibilitat de servir sopars. Ahir diumenge va ser el primer dia, i avui serà el primer dilluns que terrasses i interiors de restaurants es tornaran a obrir de nit. En parlem amb Xavier Guardià, de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. El Procicat relaxa restriccions que afecten sobretot a la restauració que podrà obrir ininterrompudament de 7.30h a 17h a partir de dilluns. Entrevista amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo amb qui parlem del futur del govern d'entesa, la campanya de la fruita i l'alberg de Pardinyes i el futur del Museu de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera que avui ens parla sobre l'alimentació ecològica i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Mobilitzacions en el sector de la perruqueria. En l’espai d’empreses, parlem amb Tatiana Vilella, gerent de Desballestaments Ramon Vilella, una empresa familiar que celebra 75 anys i que malgrat la pandèmia i les aturades que han tingut aquests mesos, aposten pel creixement amb nous projectes. Cinquè dia de tancament de bars i restaurants que comentem amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Incertesa en el sector de la restauració que en el cas de Lleida i el Segrià assumeix el tercer tancament. Agenda del cap de setmana, destacant el 9è Festival Interfado del quan en parlem amb Carolina Blàvia, directora artística. Misteris sota zero amb Enric Sabarich.