Temas

restauració

FESTES DE MAIG

Les disculpes del paer en cap Miquel Pueyo per ser en un restaurant passades les 23h

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha demanat disculpes públiques a la ciutadania per estar sopant en un restaurant de Lleida més enllà de les 23 hores, l'hora del tancament de la restauració fixat pel Procicat. A través d'un comunicat emès per la Paeria, Pueyo es justifica dient que era "una situació comprensible per les circumstàncies climatològiques i de demanda", tot i que també afirma que "no es pot normalitzar en un context de pandèmia".

L’ACTUALITAT A FONS

El sector de la restauració celebra la relaxació de mesures tot i que segueix reclamant millores i ajudes

Amb el final de l’Estat d’Alarma també ha arribat l’obertura dels bars i restaurants fins les 11 de la nit, donant la possibilitat de servir sopars. Ahir diumenge va ser el primer dia, i avui serà el primer dilluns que terrasses i interiors de restaurants es tornaran a obrir de nit. En parlem amb Xavier Guardià, de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. El Procicat relaxa restriccions que afecten sobretot a la restauració que podrà obrir ininterrompudament de 7.30h a 17h a partir de dilluns. Entrevista amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo amb qui parlem del futur del govern d'entesa, la campanya de la fruita i l'alberg de Pardinyes i el futur del Museu de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera que avui ens parla sobre l'alimentació ecològica i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Mobilitzacions en el sector de la perruqueria. En l’espai d’empreses, parlem amb Tatiana Vilella, gerent de Desballestaments Ramon Vilella, una empresa familiar que celebra 75 anys i que malgrat la pandèmia i les aturades que han tingut aquests mesos, aposten pel creixement amb nous projectes. Cinquè dia de tancament de bars i restaurants que comentem amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Incertesa en el sector de la restauració que en el cas de Lleida i el Segrià assumeix el tercer tancament. Agenda del cap de setmana, destacant el 9è Festival Interfado del quan en parlem amb Carolina Blàvia, directora artística. Misteris sota zero amb Enric Sabarich.

L’ACTUALITAT A FONS

Gremi de restauració: “El Govern s'ha equivocat amb la decisió de tancar bars i restaurants”

A poc més de 24 hores pel tancament de bars i restaurants a Catalunya el sector adverteix que un nou tancament deixarà molt tocats molts negocis. Des del Gremi de Restauració de Barcelona creuen que la decisió és “jurídicament qüestionable”. El director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, assegura que el Govern “s'ha equivocat” i que encara són a temps de fer marxa enrera.