Temas

restauració

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Mobilitzacions en el sector de la perruqueria. En l’espai d’empreses, parlem amb Tatiana Vilella, gerent de Desballestaments Ramon Vilella, una empresa familiar que celebra 75 anys i que malgrat la pandèmia i les aturades que han tingut aquests mesos, aposten pel creixement amb nous projectes. Cinquè dia de tancament de bars i restaurants que comentem amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Incertesa en el sector de la restauració que en el cas de Lleida i el Segrià assumeix el tercer tancament. Agenda del cap de setmana, destacant el 9è Festival Interfado del quan en parlem amb Carolina Blàvia, directora artística. Misteris sota zero amb Enric Sabarich.

L’ACTUALITAT A FONS

Gremi de restauració: “El Govern s'ha equivocat amb la decisió de tancar bars i restaurants”

A poc més de 24 hores pel tancament de bars i restaurants a Catalunya el sector adverteix que un nou tancament deixarà molt tocats molts negocis. Des del Gremi de Restauració de Barcelona creuen que la decisió és “jurídicament qüestionable”. El director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, assegura que el Govern “s'ha equivocat” i que encara són a temps de fer marxa enrera.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – La transcendència del santuari Meiji, les joyes de la illa de Hokkaido y una història de perseverança empresarial amb Cacao Sampaka.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar xerrarem amb el Jonathan López-Vera, expert en historia del Japó, per conèixer la importància del Santuari Meiji (Jingu), el qual compleix 100 anys i representa una època de apertura i occidentalització del Japó. Continuem amb la tertúlia Izakaya, on el Hajime Kishi, de la Oficina Nacional de Turisme del Japó, ens endinsarà en la cultura y la gastronomia autòctons de Hokkaido, la illa més septentrional del Japó i la darrera en ser incorporada a les 3 principals que fins al segle XIX havien format part del país. Per acabar ens visitarà l’Albert Rius de Caco Sampaka, una empresa que ha aconseguit introduir-se amb molt d’èxit al Japó gràcies a la seva perseverança i a l’esforç d’adaptació dels seus stardards de presentació del producte. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!