Coronavirus
La restauración negocia con el Govern alargar la hora de cierre de los locales
El sector tacha de "limosna" que los bares y restaurantes tengan que cerrar a las 16 horas
Temas
Coronavirus
El sector tacha de "limosna" que los bares y restaurantes tengan que cerrar a las 16 horas
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
Podcast complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Mobilitzacions en el sector de la perruqueria. En l’espai d’empreses, parlem amb Tatiana Vilella, gerent de Desballestaments Ramon Vilella, una empresa familiar que celebra 75 anys i que malgrat la pandèmia i les aturades que han tingut aquests mesos, aposten pel creixement amb nous projectes. Cinquè dia de tancament de bars i restaurants que comentem amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Incertesa en el sector de la restauració que en el cas de Lleida i el Segrià assumeix el tercer tancament. Agenda del cap de setmana, destacant el 9è Festival Interfado del quan en parlem amb Carolina Blàvia, directora artística. Misteris sota zero amb Enric Sabarich.
L’ACTUALITAT A FONS
A poc més de 24 hores pel tancament de bars i restaurants a Catalunya el sector adverteix que un nou tancament deixarà molt tocats molts negocis. Des del Gremi de Restauració de Barcelona creuen que la decisió és “jurídicament qüestionable”. El director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, assegura que el Govern “s'ha equivocat” i que encara són a temps de fer marxa enrera.
LA CIUTAT D’ESTIU, AMB MARC NAVARRO I MARÍA GÓMEZ
Sense turisme i amb restriccions, el sector de la restauració viu una època complicada. Més de la meitat de negocis de Barcelona tenen en previsió acomiadar part dels treballadors i gairebé el 40% estudia tancar.
L’ACTUALITAT A FONS
Després de més de 3 mesos de tancament total el sector de la restauració comença a obrir amb precaució. Tot i això, s'han hagut d'adaptar a la situació sanitària i això no posa les coses fàcils.
EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA
Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar xerrarem amb el Jonathan López-Vera, expert en historia del Japó, per conèixer la importància del Santuari Meiji (Jingu), el qual compleix 100 anys i representa una època de apertura i occidentalització del Japó. Continuem amb la tertúlia Izakaya, on el Hajime Kishi, de la Oficina Nacional de Turisme del Japó, ens endinsarà en la cultura y la gastronomia autòctons de Hokkaido, la illa més septentrional del Japó i la darrera en ser incorporada a les 3 principals que fins al segle XIX havien format part del país. Per acabar ens visitarà l’Albert Rius de Caco Sampaka, una empresa que ha aconseguit introduir-se amb molt d’èxit al Japó gràcies a la seva perseverança i a l’esforç d’adaptació dels seus stardards de presentació del producte. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!
Los deportes de Sevilla.
El deporte sevillano con Carlos Hidalgo, José Manuel Jiménez y Antonio Fuentes. Hoy desde Restaurante Cambados.
VILA-REAL
El cost de l'obra ho assumiran a parts iguals, diputació i ajuntament.