Temas

postureig de lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. L'agenda del cap de setmana ens porta moltes activitats culturals amb motiu de la Nit dels Museus. Misteris sota zero, amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla d'aparicionss fantasmals i el senyor Postu que avui dedica a la Postuyaya que demà fa 91 anys.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el regidor de Festes de la Paeria Ignasi Amor, que ens parla de les festes de maig que es celebren a Lleida aquest cap de setmana, coincidint també amb l'aixecament de l'estat d'alarma i la fi del confinament nocturn. Altres actes d'agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El Procicat prorroga restriccions i preveu que la restauració pugui obrir fins les 23h a partir del 10 de maig. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural del cap de setmana, destacant la Fira de Titelles de Lleida. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Catalunya seguirà almenys durant 7 dies més amb el confinament comarcal, malgrat que els indicadors epidemiològics no són tan negatius com s'esperava després de Setmana Santa. Ho han explicat aquest migdia els doctors Marc Ramentol i Josep Maria Argimon. L'agenda cultural de Lleida i comarques amb actes que es mantenen i altres que s'han anul·lat per les restriccions. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa amb la companyia de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç de la situació epidemiològica a les comarques de Lleida i el doctor José Luis Morales, coordinador covid de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida explica en quin punt es troba la pandèmia a Lleida que segueix creixent en la 5a onada. La vacunació també arriba al món rural, amb el trasllat de les infermeres als domicilis. L'agenda cultural del cap de setmana i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica, amb Lleida entrant en la 5a onada, segons adverteixen els sanitaris. L'agenda del cap de setmana. Coneixem l'entitat assitencial To2 Cuida2. L'historiador Enric Sabarich ens porta un nou misteri sota zero, avui per parlar de la presència de gegants a les comarques de Lleida partint de la troballa d'uns esquelets sota el dolmen d'Oren, a Prullans, a la Cerdanya lleidatana. Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Pugen els indicadors epidemiològics a la província de Lleida just abans del primer cap de setmana d'aixecament de la mobilitat comarcal. Alguns municipis han pres mesures com és el cas de la Seu d'Urgell, en parlem amb l'alcalde Jordi Fàbrega. Agenda cultural. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Donem un cop d'ull a l'agenda del cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Donem un cop d'ull a l'agenda de propostes culturals que hi ha previstes per aquest cap de setmana a les comarques de Lleida. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem el programa amb el senyor Postu, dinamitzador de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, nova entrega d'obres del Museu de Lleida al de Barbastre. Parlem de l'actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago. Nous misteris sota zero són els que ens porta aquest divendres l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa parlant amb Postureig de Lleida.