Temas

Pasqual Maragall

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Pasqual Maragall: el primer home després del Pujolisme

A les eleccions del 16 de novembre de 2003, Pasqual Maragall va liderar la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya per la circumscripció de Barcelona, sota el lema «El canvi per a Catalunya», per intentar desbancar la federació de Convergència i Unió del Govern. I ho va aconseguir. Va ser l'home que va obrir les finestres de Palau després de 24

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La música manté vius els records

La filla de l'expresident Pasqual Maragall ens ajuda a conèixer com viu un malalt d'Alzheimer el seu dia a dia. Cristina Maragall explica que la música suposa un estímul essencial. Amb ella repassem la tasca de la Fundació Pasqual Maragall, que celebra 10 anys.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 13/11/2018

Avui hem berenat amb Cristina Maragall, filla de l'expresident i exalcalde de Barcelona Pasqual Maragall. Amb ella hem parlat dels 10 anys de la fundació que porta el nom del seu pare i que treballa per la recerca sobre l'Alzheimer. I hem aprofitat l'avinentesa per preguntar a l'audiència què és el que més recorden dels Jocs Olímpics de Barcelona '92. Amb l'actualitat del dia hem completat el relat de les històries de la vida.