Temas

Pablo Alcaraz

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 212

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 23 de juliol amb Pablo Alcaraz, David Serra i Carlos Izquierdo. Contraprogramem la inauguració dels Jocs Olímpics de Tòquio. Parlem dels nostres records olímpics.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 23/07/2021

Podcast del programa La Ciutat del divendres 23 de juliol de 2021. Des del Beach Club d'Infinitum, parlem amb la seva directora general corporativa, Mari Luz Pujol. L'Agenda amb les Mazzanti Sisters. La Tertulieta amb David Serra i Carlos Izquierdo.

Històries de Romans

Muralla foradada

Joaquín Ruiz de Arbulo explica a La Ciutat com l'empresa que havia de rehabilitar una part de la muralla de Tarragona i la Torre de la Minerva ha foradat el monument, quines són les conseqüències i com es pot solucionar.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 21/07/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 21 de juliol de 2021. Actualitat. Entrevista al xef rafel Múria, reconegut com a cuiner revelació en els premis de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia. Històries de Romans amb Joaquín Ruiz de Arbulo. L'espai dels llibres amb Carlos Izquierdo.

Entrevista a La Ciutat

Avanç pel pas de mercaderies per l'interior

Eugeni Sedano, portaveu de la Plataforma Mercaderies per l'Interior, valora en una entrevista a La Ciutat l'anunci de la nova ministra de Transports, Raquel Sánchez, de la licitació aquesta setmana d'un estudi d'alternatives que abordi el pas dels trens de mercaderies per la província de Tarragona.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 19/07/2021

Podcast del programa La Ciutat del dilluns 19 de juliol de 2021. Actualitat. Parlem amb el sociòleg Ángel Belzunegui sobre com la pandèmia ha canviat la relació amb les persones grans i quins efectes provoca. Alimentació saludable amb Cèlia Rodríguez. Esports amb Pedro Rodríguez.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 211

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 16 de juliol amb Pablo Alcaraz, David Serra i César Carrasco. Finalment expliquem l'anècdota de Louis Armstrong i la seva cançó "What a wonderful world". Parlem de Quentin Tarantino i la seva entrada al món literari, de les bandes sonores de les seves pel·lícules i del seu vincle amb un licor molt tarragoní: el Chatreuse.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 16/07/2021

Podcast del programa La Ciutat del divendres 16 de juliol de 2021. Des del beach club de l'Infinitum. Actualitat. Entrevista al director general d'Infinitum, Agustín García. L'Agenda amb les Mazzanti Sisters. La Tertulieta amb David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco.

Històries de Romans

Bodes romanes

El professor Joaquín Ruiz de Arbulo ens explica com era una boda en època romana.