Temas

Pablo Alcaraz

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 30/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimarts 30 de novembre de 2021. Actualitat. Parlem de salut mental amb la presidenta del Col·legi Oficial de Psicologia de Tarragona, Eva Llatser. Destaquem les estrenes més interessant de desembre en el món de les sèries amb Víctor Navarro. Cuina amb el xef Pep Moreno.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 29/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dilluns 29 de novembre de 2021. Actualitat. Entrevista al regidor de comerç del Vendrell, Rubén Gràcia. Parlem d'alimentació saludable amb la nutricionista Blanca García-Orea. Esports amb Pedro Rodríguez.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 226

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 26 de novembre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Parlem d'actors i actrius del passat i del present.

Amb Miriam Franch i Pablo Alcaraz

La Ciutat, edició especial dedicada a Tarragona

Programa especial dedicat a la ciutat de Tarragona i als seus actius turístics. Parlem amb l'alcalde i conseller de turisme, Pau Ricomà, que destaca quins són els ingredients més rellevants en el panorama turístic de la capital tarragonina.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Pau Ricomà: “ És molt més important del què pensem el fet de potenciar el turisme de proximitat i dels caps de setmana.”

Si pensem en Tarragona, a molts de nosaltres, el primer que ens ve al cap és la Tarraco Romana, amb els monuments romans a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO... però Tarragona és molt més.... Sens dubte, una de les persones que millor coneix la ciutat és el seu alcalde i conseller de turisme, Pau Ricomà, amb qui hem pogut tractar molts dels temes d'actualitat que envolten una de les principals ciutats de Catalunya.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

La Ciutat 25/11/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat amb Míriam Franch.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 23/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimarts 23 de novembre de 2021. Parlem amb Joan Roig, alcalde d'Alcanar, sobre l'estat del municipi amb les darreres pluges. Entrevista a Ricard Checa, director del digital La República Checa per parlar de la nova edició dels Premis de Comunicació Tarragona. Actualitat. Parlem de sèries amb Víctor Navarro. L'espai de cuina amb el xef Pep Moreno.

Temporal

La pluja torna amb força a Terres de l'Ebre

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, explica a La Ciutat com s'està vivint al municipi un nou episodi de pluges, que si bé no és comparable al de l'1 de setembre, ha fet que la població torni a reviure, amb angoixa, aquells moments.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 22/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dilluns 22 de novembre de 2021. Actualitat. Entrevista al periodista Rafa Marrasé, director del mitjà Porta Enrere i autor del llibre "Tarragona, el rastre del sutge". Parlem d'alimentació saludable amb Cèlia Rodríguez. Esports amb Pedro Rodríguez i amb Marcel Quirós, com a convidat, per parlar de la seva futura participació al Rally Dakar.