Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Pablo Alcaraz

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/09/2019

  Avui ens ha visitat per a berenar la cantant Tania García, que ens ha presentat el seu darrer treball 'Jardines'. En un programa en el qual hem tornat a fer ronda per Catalunya per escoltar les propostes de cap de setmana que ens han portat la Maria Gómez, la Núria Mora i en Pablo Alcaraz. En David Cervelló ens ha portat les faves de la setmana i amb en Xavier Abelló ens hem passejat pel saló de 'Passos perduts'. Tot això en un programa que, com sempre, ha escoltat els protagonistes de l'actualitat.

 • Más de uno (Tarragona), amb Pablo Alcaraz

  Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

  La Ciutat Tarragona 19/09/2019

  Actualitat, parlem de l'Alzheimer amb la presidenta de la Fundación Rosa María Vivar i la directora terapèutica del Centre d'estimulació cognitiva per a l'alzheimer i unitat de la memòria. Entrevista a un dels organitzadors de la X Fira dels Indians de Torredembarra, Pedro Rodríguez ens parla dels Free Tours a Tarragona i la Cita a Cegues.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/09/2019

  Avui hem muntat el 'guateque' de La Brúixola per saber com eren aquelles festes que moltes persones de les que ens escolten organitzaven en el seu dia. Ho hem fet amb motiu de la visita per a berenar de dos membres del grup 'Tiki Phantoms', que ens han presentat el seu disc 'Disco guateque'. A més, hem estrenat la secció 'Passos perduts', en la que Xavier Abelló ens fa l'anàlisi política de la setmana. Amb en David Cervelló hem passat el filtre a l'actualitat de la setmana i hem fet el rànquing de les faves de la setmana. La Maria Gómez, en Pablo Alcaraz, la Núria Mora i en Marc Navarro ens han portat de ruta per Catalunya pre presentar-nos tots els plans de cap de setmana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/09/2019

  Avui ha vingut a berenar al programa un brasiler que viu a Barcelona i que aquest cap de setmana ajuda a aixecar el Festival Dia de Brasil, que arriba a l'onzena edició a Barcelona. A més, hem estrenat la secció d'en José Agustín Gómez, que encara no té nom. I també hem estrenat la d'en David Cervelló, que el divendres ens portarà les faves (tendres o no). Els plans de cara al cap de setmana han arribat de la mà de la María Gómez, Marc Navarro, Georgina Boixereu i Pablo Alcaraz.