Temas

operació sortida

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 05/12/2018

El PDECAT s’obre a negociar els pressupostos de l’Estat, si a canvi hi ha una proposta raonable del govern espanyol. El Tribunal Suprem ha rebutjat apartar del judici del procés el president del tribunal, Manuel Marchena, i els sis magistrats més que jutjaran l'1-O. I també hem fet un repàs del dispositiu de trànsit de cara a la operació sortida d'aquest pont.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 31/10/2018

Un vaixell ha xocat al Port de Barcelona contra una grua de càrrega que s'ha acabat incendiant. No hi ha hagut ferits però protecció civil ha activat en fase d'alerta el Pla per risc químic perquè els contenidors afectats contenien productes corrosius i inflamables. El servei català de trànsit apel·la a la responsabilitat dels conductors a les portes de la operació sortida del pont de Tots Sants.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 31/07/2018

Hem parlat amb el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau sobre l'operació sortida. També hem tractat el tema de la mobilitat a la ciutat de Barcelona amb el Carles Iglesias i el Ole Thorson. Torna a escoltar-ho!

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Anna Pintó: “tota precaució és poca per Sant Joan".

A tant sols dos dies de la revetlla de Sant Joan, a la Brúixola hem volgut fer visible la nova campanya del Servei Català de Trànsit entrevistant a la Responsable de gestió y planificació de seguretat viaria, Anna Pintó. El dispositiu traurà més de tres mil agents dels Mossos d'Esquadra a la carretera per garantir la seguretat en les celebracions i els desplaçaments que es duguin a terme al llarg de tot el cap de setmana, sobretot a partir de les tres de la tarda de divendres, quan està previst que 515.000 vehicles surtin de l'àrea de Barcelona.

Divendres

La Ciutat Lleida 29/07/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'agenda del cap de setmana, destacant avui els Firals de Bellvis que ens comenta el regidor de Cultura. Situació del parc automobilístic a Catalunya coincidint amb l'Operació Sortida de vacances, cinema i actualitat del dia.