Temas

Miriam Frach

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 27/04/2018

Els partidaris de que les comunitats autònomes puguin declarar la independència cauen al 36% a Catalunya segons el nou baròmetre del CIS. Mentrestant, el govern central s’ha felicitat de què finalment el tribunal hagi admès el seu recurs per que Carles Puigdemont no pugui ser investit president de la Generalitat. I també hem explicat que Tots els grups polítics de l’Ajuntament de Barcelona han demanat que es modifiqui el codi penal davant la sentència de La Manada.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 29/06/2017

Els estibadors han arribat a un acord amb la patronal Anesco per desencallar un conflicte que durava ja cinc mesos. Mentre, els que continuen amb les seves reivindicacions, són els taxistes que han deixat Barcelona sense servei. I també hem explicat que el Parlament aprovarà aquesta tarda una proposició de llei que declararà il·legals els tribunals franquistes i anul·larà les seves sentències polítiques.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 27/06/2017

La Generalitat declara desert el concurs per la compra d’urnes, tot i deixar clar que hi ha altres vies per aconseguir-les. Mentre, el PSOE confirma que hi haurà sancions pels alcaldes socialistes que cedeixin espais per la celebració del referèndum. I també hem estat pendents de la reunió entre la direcció de TMB i els treballadors del metro de Barcelona per desencallar la situació i acabar amb una vaga que ja dura 2 mesos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 05/05/2017

La oposició considera que la compra d’urnes per la celebració d’un referèndum és una pèrdua de temps i de diners públics mentre que el govern català assegura que entra dins la normalitat. Diputats de Junts pel sí, Catalunya sí que es pot i la CUP mostren la seva solidaritat amb els 5 membres de la Mesa investigats per desobeir el Constitucional i els demanen que no cedeixin ni un mil·límetre. I també hem estat pendents dels mossos d’esquadra, que investiguen l’aparició d’unes restes òssies a l’interior d’un vehicle en una pista forestal propera al pantà de Foix.