Temas

La Mercè

FESTES DE LA MERCÈ

Barcelona celebra la Mercè més atípica

Tots els concerts i les activitats al carrer s’han adaptat a la pandèmia i per tant és obligatori reservar les entrades prèviament per assistir a un espectacle.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 18/09/2019

Avui hem berenat amb la Lídia Casanovas i en Jaume Casals, que són dos dels protagonistes de l'obra de teatre 'Kràmpack', que es representa a l'Aquitània Teatre de Barcelona i que és una reedició de l'obra que ja va estar en cartell fa 25 anys. En Lluís Soler ens ha avançat el cartell d'Europa FM per a La Mercè 2019 i ens ha portat a l'estudi la formació 'León Benavente'. Hem detallat les darreres dades de l'homofòbia a Catalunya i hem parlat amb un politòleg sobre la situació que vivim en la política espanyola. Amb la Laura Pons hem fet el relat de notícies i la Georgina Boixereu ha portat la seva càpsula del temps.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 24/09/2018

Pedro Sánchez posa al Quebec com exemple per a solucionar el conflicte català. La Generalitat acorda reunir-se diàriament amb les entitats per tractar l'arribada de menors estrangers no acompanyats a Catalunya. I com no podia ser d'una altra manera, també hem fet un cop d'ull a les festes de la Mercè.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/09/2018

Comença a perfilar-se la llista dels candidats a les eleccions municipals del mes de maig. Ernest Maragall i Manuel Valls podrien confirmar en breu les seves respectives candidatures. La Fiscalia Superior de Catalunya no veu indicis per que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya investigui al conseller d'economia Pere Aragonès per l'1 d'octubre. I també hem fet un repàs a les diferents opcions per gaudir aquests dies de les festes de la Mercè.