Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la gran bruíxola

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Catalunya té una gent gran meravellosa!

  Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres, que ens porta les històries de la gent gran de Catalunya. Avui, amb motiu del final de temporada radiofònica, ens ha fet un recull del bo i millor del què hem explicat al llarg dels darrers 10 mesos. Ha estat un moment molt divertit, però també extraordinàriament emotiu.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 16/07/2019

  Avui hem celebrat els 50 anys de l'arribada de l'home a la Lluna i també l'eclipsi lunar d'aquest dimarts preguntant a les persones que ens escolten: Quines històries heu viscut amb la lluna de fons? Ha vingut a berenar amb nosaltres en Jordi Folck, que ens ha portat el seu llibre 'El noi de paper' (Fanbooks). Amb en Miguel Cáceres hem començat a rubricar la temporada de 'La gran Brúixola'. En Marc Navarro ens ha fet el relat de l'actualitat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Mai no és tard per anar a la universitat

  Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres, que ens porta les històries de la gent gran de Catalunya. Avui ens ha portat un programa d'estudis que les persones de més de 55 anys poden portar a terme a la Universitat Central de Catalunya, a Manresa. Aquest programa

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 09/07/2019

  Avui hem explicat que el nombre de rics a Espanya creix, mentre baixa a nivell mundial. Cada cop tenim més multimilionaris, per això hem preguntat a les persones que ens escolten què farien en cas de estar tocats per tanta fortuna. Han vingut a berenar amb nosaltres les actrius Carme Pla i Marta Pérez, integrants de la companyia T de Teatre, que s'està representant a Barcelona. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, avui mirant la universitat. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Dinar acompanyat no té preu!

  En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya. Algunes d'aquestes persones reben l'escalf i l'ajuda d'un programa de la Fundació La Pedrera, que els permet dinar en companyia per un preu mòdic d'uns 4€. N'hem parlat amb els voluntaris i amb els responsables de tot plegat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Del balneari a la platja: l'Espanya de l'IMSERSO

  En Miguel Cáceres ha vingut un dimarts més amb 'La gran Brúixola' a les mans. Avui l'ha fet girar per saber cap a quin indret se n'anirà la gent gran de Catalunya aquest estiu. Hem volgut posar en valor els famosos viatges de l'IMSERSO, que ajuden tanta gent a sortir de casa i passar-s'ho bé. Des de Benidorm fins a un balneari de Teruel, passant per la Costa del Sol: aquests són els destins principals dels catalans i de les catalanes de la tercera edat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/06/2019

  Avui hem berenat amb la Lloll Bertran, la Laura Aubert i l'Arnau Puig, tres dels protagonistes de 'Les feres de Shakespeare', una obra que es representa al Teatre Condal de Barcelona des del 29 de juny. En aquest dimarts hem preguntat a les persones que ens escolten quin és aquell viatge memorable de la seva vida, aquell que més recorden. En Miguel Cáceres ens ha explicat els que farà la gent gran de Catalunya. A més, hem repassat els resultats del cava del 2018. I hem completat el relat de l'actualitat de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Montserrat Carulla rep el reconeixement a la seva trajectòria professional

  En Miguel Cáceres ha vingut un dimarts més a portar-nos les històries de la gent gran de Catalunya. En aquest cas ens ha explicat quin ha estat el palmarès de la primera edició dels Premis La Gran Pantalla, que s'han fixat en el cinema que parla sobre les persones de la tercera edat. En aquesta primera edició, el Festival ha fet un homenatge a l’actriu catalana Montserrat Carulla amb l'entrega del Premi Honorífic a la Trajectòria.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  A Palamós tenen un jardí únic i fet per la gent gran

  Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres amb la seva secció 'La Gran Brúixola'. Avui ens ha portat fins a Palamós, on el 'Centre de Dia Palamós Gent Gran' ha presentat el projecte 'Una flor, un somriure'. Es tracta d'un jardí que servirà de recurs pedagògic, social i ambiental. Ja l'han visitat més de 500 nens i nenes.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  La gent gran s'endinsa al món del cel·luloide

  Avui en Miguel Cáceres ens ha explicat com serà el certamen cinematogràfic que se celebrarà aquest mes de juny a Barcelona. Es tracta del Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran 'La gran pantalla', que es desenvoluparà als Cinemes Girona del 6 al 9 de juny.