Temas

globalleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui, taula d’emprenedoria amb GlobaLleida, el CEI del Pallars Jussà, el creador d’Oliba Green Beer i la fàbrica Click&Brew que ho produeix a Torrefarrera. Parlem amb Jordi Cano sobre la música sorgida en el confinament. Cuina amb Gabriel Jové i agenda online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/04/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Núria Viñas, directora de Dona Activa que organitza Lleida en Línia, amb col·laboració de la Paeria, GlobaLleida i Consell Comarcal del Segrià. El professor de música Jordi Cano ens parla de la música de la transició i cuina antivírica amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la Jornada Dones i Emprenedoria que es farà aquest dijous en el marc dels actes del #8M. En parlem amb Maria Ruiz, tècnica de GlobaLleida, Silvia Puertas, cap de la unitat tècnica de Politiques d'Igualtat de la Regidoria d'Educacio, Cooperacio, Drets Civils i Feminismes de la Paeria. També amb les emprenedores Rosa Prats, Remei Capitan i Ester Gasol. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i agenda cultural de Lleida i comarques.

Dimarts 29/01/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del nou projecte col·lectiu impulsat pel Clúster de l'Oli de GlobaLleida, amb els productors de la nova marca d'oli Suo Tempore. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 27/06/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui parlem del servei de suport al finançament que ofereix GlobaLleida. Rami remeis i parlem de roaming amb David Casero.

Dimarts

La Ciutat Lleida 14/03/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. GlobaLleida esdevé punt oficial del Centre Reempresa Catalunya a Lleida. En parlem amb Oriol Oró, Lídia Mor, Marta Aguilar, Laura Sallent i Carles Solà. Remeis naturals amb Albert Rami i noves tecnologies amb David Casero.

Dimarts

La Ciutat Lleida 21/02/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb els responsables de l'empresa lleidatana AKIS International, de la Xarxa CEI que dinamitza Globalleida GLl i que ha impulsat la creació de la nova empresa E-STRATOS. Remeis naturals amb Albert Rami i noves tecnologies amb David Casero.

Dimarts

La Ciutat Lleida 29/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui a l'empresa empresari parlem amb emprenedors sobre la recuperació econòmica del Pallars Jussà. Remeis naturals amb Albert Rami i balanç del Black Friday amb David Casero.

Dijous

La Ciutat Lleida 22/09/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Reñé, que aspirar a presidir el PDC a Lleida. Parlem de la nova col·lecció de la cooperativa John Fil de l'Espluga Calba i de la importància dels tractaments de nutrició de la pell.

Lo último