Temas

globalleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. En l'espai Economix d'aquesta setmana parlem de la 19a edició del Premi Jove Emprenedor amb Josep Mª Tarrat, tècnic del CEI del Pallars Jussà i les tres guanyadores d'aquesta edició: Carla Roset, Andrea Vives i Maimona Camara. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

ECONOMIX

El Pallars Jussà reconeix el talent femení en la 19a edició del Premi Jove Emprenedor

En l'espai Economix d'aquesta setmana, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, parlem de la 19a edició del Premi Jove Emprenedor, un premi que s'organitza des del Consell Comarcal del Pallars Jussà conjuntament amb el CEI Pallars, que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GlobaLleida, àrea d'emprenedoria i empresa del Patronat de Promoció Econòmica, el Programa Catalunya Emprèn i l'Oficina Jove del Pallars Jussà. En parlem amb Josep Mª Tarrat, tècnic del CEI del Pallars i les tres guanyadores d'aquesta edició: Carla Roset, Andrea Vives i Maimona Camara.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, onada de calor i inici de les proves PAU. En l'espai Economix coneixem empreses lleidatanes que estan innovant en el sector de l'agroalimentació i espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

ECONOMIX

Segell lleidatà en iniciatives innovadores en l'àmbit agroalimentari

En l'espai Economix d'aquesta setmana, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, parlem amb empreses lleidatanes que aposten per la innovació en el sector agroalimentari, un dels més importants a la província de Lleida. En parlem amb Carles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, que està acompanyat per Marc Ibos, de l'empresa Talkual, dedicada a l'ecommerce de fruita i verdura. També la Cristina Reig, CEO de Tortiveg, empresa que elabora i distribueix truites veganes i coneixem la Carol Solé, dels Jardins de la Barrota, productora ecològica de fruits del bosc a Lles de Cerdanya.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 31/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai Economix, en què parlem amb el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Carles Gibert sobre el programa de consolidació empresarial Impulsa't, que compta amb una vintena d'empreses, dos de les quals ens acompanyen: BiesoGen i Som i Serem. Parlem sobre la nova eïna de participació ciutadana Decidim que la Paeria promou a Lleida amb la regidora de l'àrea Marta Gispert i tenim l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

ECONOMIX

Una vintena d'empreses de la demarcació de Lleida es consoliden amb la participació al programa IMPULSA'T

En l'espai Economix d'aquesta setmana, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, parlem del programa de consolidació empresarial IMPULSA'T, que s'ha iniciat recentment amb la participació d'una vintena d'empreses de diferents comarques de Lleida i de sectors diversos. Ens n'explica més detalls el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica Carles Gibert i ens acompanyen dues empresàries que participen al programa, la Cristina Fransi, CEO de la consultoria genètica Biesogen i la Maribel Saez, de l'empresa Som i Sentim, un espai especialitzat en trastorns del llenguatge, dificultats en el seu desenvolupament i teràpia Snoezelen.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, fem balaç del programa Reempresa parlant amb el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Ramon Boixadera i coneixen tres casos d'èxit a La Fuliola, Corbins i Bellcaire d'Urgell. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, que en la setmana de l'Aplec ens parla de la cuina dels caragols.

ECONOMIX

Reempresa, el servei que posa en contacte cedents i emprenedors per donar segones oportunitats empresarials al territori

En l'espai Economix d'aquesta setmana, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, fem balaç del programa Reempresa, un servei gratuït per ajudar a comprar o vendre un negoci en funcionament que es planteja com un model d’emprenedoria que d’una banda, fomenta la continuïtat d’empreses que econòmicament són viables i de l’altra suposa una alternativa sobre les oportunitats d‘ocupabilitat. En parlarem amb el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Ramon Boixadera i coneixerem casos d'èxit entre cedents i reemprenedors. Tindrem amb nosaltres la Marga Artés i el Pierre Houspie, cedent i reemprenedor del Forn Pa d'Abans de La Fuliola i també ens acompanyen dues reemprenedores més, la Maite Font de DM Brodats a Corbins i la Carmen Mora, al capdavant de la Papereria Ramona de Bellcaire d'Urgell.

ECONOMIX

El making of de la preestrena d'Alcarràs a la plaça de la Llotja de Lleida

En l'espai Economix d'aquesta setmana, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, avui parlem sobre el procés de transformació que hi va haver a la plaça de la Llotja de Lleida el passat 26 d'abril coincidint amb la preestrena de la pel·lícula Alcarràs. S'hi va instal·lar un atrezzo format per una catifa verda, de 700 metres quadrats, uns 500 palots de fruita, 4 tractors i altres elements del sector primari com ara caixes de fruita i bancs de collir. En arribar, els convidats van veure diferents mostres de productes de proximitat que posaven en valor la varietat i qualitat dels productes que s'elaboren al territori. Un cop acabada la projecció, els assistents van veure com aquestes mostres de producte s'havien convertit en plats elaborats i llestos per degustar, gràcies a la col·laboració de l'Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Bo de Shalom. Avui a La Ciutat Lleida en parlem amb l'Alexa Trilla, que juntament amb la Maria Monseny es van encarregar d'idear i dissenyar tot aquest espai. També ens acompanya la directora de l'Institut Escola d'Hoteleria de Lleida Neus Brenuy, i Maite Culleré, responsable de Bo de Shalom.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem les dades del sector turístic d'aquesta Setmana Santa a les comarques de Lleida. En l'espai Economix d'aquesta setmana, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, coneixem dos experiències empresarials que venen a confirmar l’alt grau de supervivència que tenen les empreses que han comptat amb el suport de GlobaLleida a través de la xarxa CEI. Parlem de literatura gastronòmica de cara a Sant Jordi amb el xef Gabriel Jové.