Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Entrevistes

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 08/10/2019

  Avui hem parlat dels àngels de la guarda, que són els protagonistes del nou llibre 'Los Guardianes' (Planeta), que ha escrit el periodista Javier Pérez Campos, que ens ha visitat per a berenar. Hem conegut el campió d'Espanya de 'Pokemon Go', que és un home de 75 anys. L'actualitat del dia ha centrat el gruix del programa, amb el relat de notícies de la Laura Pons i Gerard Sanz. La Georgina Boixereu ens ha portat al 1988 amb la seva càpsula del temps que avui ens ha emocionat moltíssim. Hem acabat amb un debat al voltant de l'anorèxia i la bulímia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/10/2019

  Avui hem mirat a la vorera del davant de la nostra ràdio, on hi ha el Gran Teatre del Liceu, que aquest 7 d'octubre celebra 20 anys de la seva reobertura. Ho hem recordat de la mà de la Georgina Boixereu, que ens ha portat a aquell dia del 1999 en què va sonar al coliseu barceloní l'òpera 'Turandot' de Puccini. Hem aprofitat per recordar la figura de la filla predilecta del Liceu, Montserrat Caballé. Avui, que hem berenat amb dos dels components de 'Manel' que estrena a La Brúixola el seu disc 'Per la bona gent'. Tot plegat amb una mirada al Festival de Sitges, on hi segueix l'Adriana Díaz i també a les notícies del dia, que ens ha explicat la Laura Pons.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/10/2019

  Avui hem escoltat com són els pobles de l'audiència del programa, amb motiu d'aquest dia dedicat a posar en valor això que s'anomena ja 'La España vaciada'. Nosaltres també ens hem volgut fixar en la Catalunya Buida, on hi ha molts pobles abandonats. Ha vingut a berenar l'escriptora aragonesa Luz Gabás, que ens ha portat el seu darrer llibre 'El latido de la tierra'. En Xavier Abelló ens ha tornat a portar la seva mirada preclara sobre la política i en David Cervelló ha tret punxa a l'actualitat amb la seva visió personal dels fets dels darrers dies. Hem glossat la figura de Rocío Dúrcal i hem anat de ronda per Catalunya per saber quins plans podem fer aquest cap de setmana arreu del territori.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/10/2019

  Avui hem viatjat a Cuba gràcies a la visita, per a berenar amb nosaltres, de les components del grup Gema4. Amb elles hem posat música a un programa que ha mirat també a la gastronomia d'aquell país, en aquest cas fixant-nos en el cacau. L'hem glossat de la mà de Mònica Günther al 'Dijous, paella'. Hem repassat l'actualitat del dia amb la Laura Pons i en José Agustín Gómez. Hem fet tertúlia política amb els representants dels partits catalans.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 02/10/2019

  Avui hem volgut posar en valor els avis i àvies del nostre país. Ens han visitat a l'estudi per a berenar l'actor Carlos Iglesias i el director de cine Santiago Requejo, que han fet la pel·lícula 'Abuelos'. També ha vingut en Lluís Soler a posar-nos a l'agenda els concerts dels propers dies i mesos. Hem entrevistat la bailaora Eva Yerbabuena i hem explicat les notícies del dia amb Xavier Abelló. Georgina Boixereu ens ha portat, a través de la seva càpsula del temps, a la proclamació de Mariano Rajoy com a líder del PP al 2004.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 30/09/2019

  Avui hem posat el focus sobre els nostres joves perquè hem tingut berenant a l'estudi l'Eva Bach, que juntament amb la Montse Jiménez ha escrit el llibre 'Mares i pares influencers' (Rosa dels vents). Hem sabut com conviure amb els adolescents de la família i com ajudar-los a créixer. Tot plegat en un programa que també ha dedicat part important a parlar del màrqueting digital amb diferents experts en la matèria. L'Adriana Díaz ens ha avançat el menú definitiu de 'SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya' i la Laura Estrada ha tornat amb els seus muntatges. Amb l'actualitat del dia hem completat aquest primer programa de la setmana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/09/2019

  En aquest dia de vaga del jovent amb motiu de la crisi climàtica, hem anat al carrer per saber com respira la manifestació dels estudiants. Hem passejat per 'Passos perduts', de la mà de Xavier Abelló. Tot plegat abans de clavar les faves del divendres amb en David Cervelló. Ens ha visitat per a berenar l'escriptor David Orange, que ens ha presentat el seu darrer llibre 'La chica del semáforo y el hombre del coche'. Amb la Georgina Boixereu hem celebrat l'aniversari de Joan Pera i hem reclamat 'Que no arribi dilluns!' amb en Marc Navarro, la María Gómez, la Núria Mora i en Pablo Alcaraz.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 26/09/2019

  Avui ens hem descobert com es diu 'La Brúixola' en diferents idiomes, perquè hem berenat amb l'Steve Kaufmann, un canadenc que sap 20 idiomes! Ell ha ideat un mètode a través del qual es pot començar a aprendre un idioma en només 3 mesos. A més, com que és dijous, ha vingut la Mònica Günther que avui ha fet el 'Dijous, paella' del reaprofitament alimentari, per aprendre a no malbaratar. Hem estat en directe al Parlament de Catalunya amb en Xavier Abelló i la Laura Pons per fer el relat d'aquesta jornada de Debat de Política General.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 24/09/2019

  Aquest dimarts hem celebrat La Mercè convidant una barcelonina a berenar. És l'Alejandra Castelló, que cada matí posa el somriure a 'Levántate y Cárdenas', a Europa FM. A banda d'això, hem parlat de l'IBI i del rànquing de ciutats catalanes amb aquest impost més car. I amb la Georgina Boixereu hem viatjat 63 anys enrere en el temps.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/09/2019

  Aquest dilluns hem berenat amb la Mariona Ribas, que és la protagonista de l'obra de teatre 'Muerte en el Nilo', que es representa al teatre Borràs de Barcelona. A més, hem conegut a 'La muntatgista de La Brúixola', que és la Laura Estrada i que ens presenta els seus muntatges de so amb els protagonistes de l'actualitat setmanal. La càpsula del temps de la Georgina Boixereu ens ha portat a parlar de la Mary Santpere. Amb l'actualitat hem completat el relat de les històries de la vida.