Temas

Elite

EN EL MARCO DE FECICAM

Omar Ayuso presenta en Ciudad Real su corto "Matar a la Madre"

Omar Ayuso, conocido actor por participar en la serie Élite, encarnando al personaje de su mismo nombre: Omar, visita este jueves Ciudad Real para participar en Fecicam, el festival de cine emergente español. Y lo hace como finalista en la sección nacional con el corto "Matar a la madre".

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Especial 'Series d'adolescents' amb Òscar Gonzalez

L'Òscar Gonzàlez proposa avui al David Cervelló, i a tots els oïents, series sobre adolescents, ho fa desde dos punts de vista diferents, amb dos exemples ben diferenciants, una d'elles és la sèrie Èlite, l'altre és Skam España, un projecte que ha tingut molt èxit a d'altres paisos i que ara arriba a casa nostre, ¿quina fa un retrat més exacte dels nostres adolescents? Ens ho planteja l'Òscar al programa d'avui.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 23/10/2018

L'Òscar Gonzàlez proposa avui al David Cervelló, i a tots els oïents, series sobre adolescents, ho fa desde dos punts de vista diferents, amb dos exemples ben diferenciants, una d'elles és la sèrie Èlite, l'altre és Skam España, un projecte que ha tingut molt èxit a d'altres paisos i que ara arriba a casa nostre, ¿quina fa un retrat més exacte dels nostres adolescents? Ens ho planteja l'Òscar al programa d'avui. Clara Darder ens proposa avui una pregunta: ¿Qui ets? Ho fa a través de diferents consideracions que ens ajudarà a preguntar-nos qui i com som. Els nostres "tribuneros" venen un cop més amb ganes de fer-nos riure, en Sergi Porcel i en Marc Gelabert avui tenen un tema apassionant... el canvi d'armari quan arriba el fred.